ULTIMATE HEADSHOT: PREMIEREA Concursului de CSGO pe echipe, 5vs5! (filmarea plus fotografiile de la eveniment)

ULTIMATE HEADSHOT: PREMIEREA Concursului de CSGO pe echipe, 5vs5! (filmarea plus fotografiile de la eveniment)

619 views
7

Bine v-am regăsit, stimaţi privitori pasionaţi şi jucători de CSGO!

Voi fi scurt, pentru că nu prea am ce comentarii să fac în această postare. Cel mai bine e să las imaginile video-clipului postat pe pagina noastră de youtube, să vorbească de la sine… Aici aveţi link-ul pentru vizionare… https://youtu.be/B-nADSNuLFo iar fotografiile care pot fi descărcate de aici… https://drive.google.com/drive/folders/1lpNwbjIY7vYcC-wacIaSV0G3N1BJT-aA?usp=sharing sunt martore mute ale evenimentului de neuitat.
Sper asta, în calitate de organizator!

Premierea a avut loc la Târgu-Mureş, în perioada 19-20 iunie 2019, premiere la care au participat 50 de persoane; 20 au fost membrii celor 4 echipe finaliste ale concursului, (unii jucători fiind însoţiţi de manageri şi părinţi) iar restul „omenirii” au fost adminii mei de suflet, de pe serverele Avulon.ro, parte dintre ei fiind însoţiţi de soţiile lor.

Întâlnirea de la Târgu-Mureş ne-a oferit totodată, şi prilejul ca jucătorii celor 4 echipe finaliste să se cunoască şi personal, nu doar după nick-urile folosite în meciurile de CSGO iar nouă, membrilor comunităţii Avulon.ro, să ne cunoaştem şi să ne vedem şi faţă în faţă, pentru prima oară de la constituirea comunităţii Avulon.ro!
Nu-mi mai rămâne altceva de adăugat, decât că le mulţumesc tuturor pentru atmosfera plăcută şi prietenia legată între noi, în acele 2 zile călduroase, de iunie.

Înainte de a pune punct postării, voi mai aminti aici doar PREMIILE care au fost oferite celor 4 echipe finaliste;

Deschide Poliţia – 1000 euro, plus 5 statuete sculptate manual, reprezentând 5 jucători de CSGO, plus 5 cutite Buterfly şi medalia Locul I
Nexus Gaming – 500 euro, plus 5 pistoale marca Airsoft, plus 5 cutite Karambit, plus medalia Locul II
The Punck – 300 euro plus 5 cutite Karambit, plus medalia Locul III
Nexus Academy – 250 euro, plus 5 cutite Karambit, plus medalia locul IV

Manager
Avulon.ro
Julien Tănase
„Homer”