STOP la BAN-uri!

STOP la BAN-uri!

837 views
22

Gata cu BAN-urile! Aţi înţeles bine!
Pentru că îmi doresc în adâncul sufletului, ca atmosfera de pe serverele de joc CS ale avulon.ro, să ajungă să fie o atmosferă de destindere şi relaxare, în care jocul de CSGO să se intercaleze cu buna dispoziţie a jucătorilor de CSGO, fie ei administratori de joc sau jucători de CSGO, am discutat cu Staff-ul de administrare al serverelor de joc, ca să schimbăm pe alocuri şi chiar să „relaxăm” articolele vechiului Regulament de joc.
Înţeleapta „mişcare”, după cum au şi denumit-o, mai în glumă, mai în serios, unii dintre adminii de joc, are 50% şanse ca în timp, să devină parte integrantă, de nestrămutat, din actualul Regulament de joc al PGLArena, sau din contra; să fie un eşec total!
Iată pe scurt, ce prevede partea de „relaxare” din actualul Regulament de joc:

1).-LISTA BAN-urilor primite de jucătorii de CS va fi „radiată” din 90 în 90 de zile! (şi totuşi… jucătorii de CS pedepsiţi din motivele cuprinse în aliniatele de mai jos, şi care, în urma cererii de ridicare a BAN-ului, rămân cu accesul blocat la serverele de joc, vor putea reintra pe serverele de joc ale PGLArena doar după expirarea valabilităţii BAN-ului încasat.)

2).-BAN-urile vor fi date, pentru următoarele „vinovăţii”:

– BAN între 5 şi 120 minute, se aplică în următoarele cazuri:
a) Jucătorul de CS a primit maxim 2 sancţiuni de tipul “silence”.
b) Jucătorul de CS a ignorat cu intenţie, decizia unui admin de mutare a unui jucător la o altă echipă, pentru echilibrare.
c) Jucătorul de CS a făcut spam intentionat cu reclame pe server sau nu şi-a schimbat nick-ul, dupa atentionare
d) Jucătorul de CS a facut spam chat, troll, voice chat sau u@ si a fost avertizat sa inceteze.

– BAN PERMANENT, valabil 60 zile, se aplica in urmatoarele cazuri:
a) Folosirea programelor de cheat, hack, assist, script, etc.
b) Jigniri şi/sau injurii grave, cu tentă personală, la adresa Staff-ului Administrativ sau de Conducere, a serverului sau a jucătorilor de joc CS.

BAN DEFINITIV, cu valabilitatea de 90 de zile, aplicat din 3 în 3 luni, în mod constant pe o perioadă nedefinită de timp, se aplica in urma diverselor sesizari ale Staff-ului Administrativ şi de Conducere, şi este aplicat jucătorilor, doar prin hotărârea CEO-ului. (în cazurile de recidiva, cu rea-intenţie, a celor 2 situaţii prezentate la BAN-ul permanent)

3).-LISTA de BAN-uri – prin excepţie – va fi „radiată” în noaptea zilei de 31 ianuarie 2019, pentru ca toţi jucătorii de CS, doritori să participe la Concursul „COUNTER-istul Nr. 1 al PGLArena” să se poată înscrie în perioada 1 – 3 februarie 2019.

4).-LISTA de BAN-uri – prin excepţie – va mai fi „radiată” şi în noaptea zilei de 31 martie 2019, pentru ca toţi jucătorii de CS, doritori să participe în echipe de câte 5 membri, la Concursul „ULTIMATE HEAD-SHOOT”, cu premii în valoare de peste 1000 euro/locul I/echipă, să se poată înscrie în perioada 1 – 7 aprilie 2019.

NOTĂ SPECIALĂ:
Oricare dintre jucătorii de CS, înscris în una sau în ambele concursuri anunţate, prins că foloseşte orice tehnică ilegală sau imorală, denumită în termenii de joc „coduri”, va fi BAN-at „PE VIAŢĂ”, pe toate serverele de joc, actuale şi viitoare, ale PGLArena.

Orice jucător de CS, pedepsit cu BAN din diverse motive, dar care se respectă şi crede în nevinovăţia sa, are dreptul să trimită o CERERE de UNBAN, pe formularul de pe site!!

CEO
Julien Tănase