NOU! CONCURSURILE DE CSGO, de vară, ale serverelor AVULON.RO

NOU! CONCURSURILE DE CSGO, de vară, ale serverelor AVULON.RO

511 views
2

Bine v-am regăsit, stimaţi jucători de CSGO!

             Pentru cine nu a aflat încă şi chiar şi pentru cei care s-au „prins” din mers, începând cu luna iulie 2019, la doar câteva zile distanţă după Premierea Concursului de CSGO pe echipe, „Ultimate Headshot”, avută loc la Târgu-Mureş … pentru curioşi, a se citi postarea anterioară… ei bine, pe serverele domeniului AVULON.ro au şi început concursurile de vară, of course, „dotate” cu premii. Astfel…

             Pe serverele AWP.Avulon.ro şi ARENA.Avulon.ro au început concursurile lunare, pentru obţinerea celor mai multe puncte de joc şi  premierea jucătorilor de CSGO din TOP 10, ale ambelor servere, PREMIILE  pentru această primă lună de concursuri, reprezentând 5 VIP-uri oferite în sistem de extragere (random).

             În schimb, pentru serverul GO.Avulon.ro, concursul pentru stabilirea celor mai buni jucători de CSGO, din TOP 10, pentru această primă lună, va avea „puse la bătaie” următoarele premii:

Locul 1 = 25 euro/wallet
Locul 2 = 15 euro/wallet
Locul 3 = 10 euro/wallet
Locurile 4 -10 = VIP valabil pentru 3 servere de joc/1 lună
Locurile 11-20 = VIP valabil 1 server/1 lună

Marele PREMIUL „GO”:
Locurile 1-100 – (extragere random) = 1 pachet (fizic) alcătuit din 3 cuţite reale, fizice, marca Commando/Karambit/Buterfly.

NOTĂ:
            Începând din luna septembrie, PREMIILE oferite pentru concursurile de pe toate cele 3 servere de joc GO.Avulon.ro, AWP.Avulon.ro şi ARENA.Avulon.ro vor avea aceiaşi valoare financiară şi vor fi oferite după acelaşi sistem de premiere, oferit acum pe serverul de GO.Avulon.ro!

            În calitate de pasionat jucător de CSGO, vă doresc tuturor participanţilor la concursurile oferite de AVULON.ro, succes la fraguri!  

Manager Avulon.ro
Julien Tănase
„HOMER”