NOU! CONCURSURILE DE CSGO, DE TOAMNĂ/IARNĂ ale serverelor AVULON.RO

NOU! CONCURSURILE DE CSGO, DE TOAMNĂ/IARNĂ ale serverelor AVULON.RO

359 views
3

Bine v-am regăsit, stimaţi jucători de CSGO!

             Începând din data de 1 Octombrie 2019, pe serverele GO.Avulon.ro, AWP.Avulon.ro şi ARENA.Avulon.ro, au început concursurile lunare, de TOP 10, pentru obţinerea celor mai multe puncte de joc şi  premierea jucătorilor de CSGO din TOP 10, PREMIILE fiind aceleaşi, pentru toate serverele nominalizate mai sus.

            Astfel…
Locul 1 = 15 euro/wallet
Locul 2 = 10 euro/wallet
Locul 3 = 5 euro/wallet
Locurile 4 -10 = VIP valabil 1 server/1 lună

NOTĂ:
            Adminii de joc ai domeniului Avulon.ro, NU pot participa la concursurile de Top 10, de pe serverele domeniului Avulon.ro! Extragerile (random) vor fi făcute publice pe pagina noastră de youtube.

PREMIUL BONUS:
            Marele PREMIUL pentru fiecare server de joc, adică „GO”, AWP” şi ”Arena”, va fi alcătuit din câte 2 cuţite reale, fizice, marca Karambit,  Butterfly sau Kommando, iar la extragerea „bonus-ului” vor putea participa atât jucătorii din Top 50, de pe fiecare server, cât şi adminii de joc ai domeniului Avulon.ro, care se califică în Top 50!

ATENTIE! 
– Jucătorii câştigători ai PREMIULUI BONUS, alcătuit din pachetul cu cuţite fizice, marca Karambit, Butterfly sau Kommando, şi care locuiesc în afara României, sunt obligaţi să-şi plătească transportul, pentru a intra in posesia premiului.
– Pe teritoriu Românie, transportul este suportat de Avulon.ro
– Dacă câştigătorul nu îşi revendică premiul în maxim 30 de zile, de la extragere, PREMIUL BONUS va fi repus în joc şi folosit pentru extragerea următoare!

            În calitate de pasionat jucător de CSGO, vă doresc tuturor participanţilor la concursurile oferite de AVULON.ro, succes la fraguri!  

Manager Avulon.ro
Julien Tănase
„HOMER”