Încă o surpriză plăcută pentru jucătorii de CS: serverul de PRIME ONLY!

Încă o surpriză plăcută pentru jucătorii de CS: serverul de PRIME ONLY!

514 views
33


„Ieri, anno 2019, ziua a 16 după calindarul credincioşilor, din luna lui ianuar, s-a înfăptuit a 5-a minune a comunităţii PGLArena; serverul de PRIME ONLY!
Probabil că ceva de genul acesta s-ar fi regăsit în analele istorice ale vremurilor demult apuse, scrise de vreun scrib de curte domnească, dacă jocul de CS ar fi existat în acele perioade tulburi şi atât de sângeroase, ale istoriei ţării ăsteia de valahi nesupuşi biciului şi mari pofticioşi de mămăliguţă cu ceapă şi brânză de capră, şi pe care, din când în când, îi apuca pofta de răzmeriţă, atunci când se umfla mămăliguţa în ei!
Lăsând deoparte SF-ul din descrierea de mai sus, realitatea este cu adevărat, covârşitoare; comunitatea PGLArena şi-a îmbogăţit oferta serverelor de joc, prin acest nou server de CS – PRIME ONLY, cu o capacitate de 42 de sloturi şi 128 tickrate.

Pentru jucătorii de CS avizaţi, noul nostru server de joc CS – PRIME ONLY, este precum „fagurele de miere pentru urşi”, căci aseară, abia îl lansasem pe piaţă şi deja se umpluse, mare parte dintre jucătorii de CS „emigrând” de pe alte servere de joc CS, ale altor comunităţi.

Care va fi „destinul” acestui nou server de joc CS – PRIME ONLY? E simplu de prevăzut:
a. Se doreşte ca acest server, să ajungă precum un club exclusivist englezesc, de poker, cu sloturi închiriate periodic, contra cost şi doar pentru jucătorii de CSGO, de primă mână! Adică, acelor jucători cu experienţă de joc, cu tentă profesionistă şi cărora le plac serverele publice.
b. Regulamentul de joc în cadrul acestui server CS – PRIME ONLY, este regulamentul oricărei competiţii sportive, în care jucătorii de CS au datoria să ţină cont de toate regulile competitive ale jocului; plantat bomba, dezamorsat bomba, permis statul în bază etc, conform strategiilor de joc stabilite de către conducătorii de joc. Adminii de joc vor urmări îndeaproape respectarea regulilor şi a strategiilor de joc.
c. Folosirea skin-urilor CS nu este interzisă, însă pachetele VIP oferite de magazinul nostru, online, nu sunt accesibile şi pentru acest server de joc. Cel puţin, deocamdată.
d. Jucătorii de CS, imorali şi lipsiţi de scrupule, şi care au tupeul obraznic şi inconştient, de a se folosi de coduri, vor avea accesul interzis PE VIAŢĂ, pe acest server PRIME ONLY… şi a lor să fie toată ruşinea!

Din partea Staff-ului PGLArena, s-a luat hotărârea ca adminii de joc să fie aleşi „pe sprânceană”, adică cei mai buni dintre cei mai buni, astfel că sancţiunile date de ei, (conform Regulamentului de joc postat pe site-ul avulon.ro) jucătorilor vinovaţi de încălcarea regulilor de joc sau jucătorilor prinşi cu coduri, nici măcar nu vor mai intra în analiza Comisiei de ridicare a BAN-urilor sau Comisiei de rezolvare a Reclamaţiilor, rămânând definitive, indiferent dacă jucătorii de CS vor face contestaţie!

Şi totuşi, ţinându-se cont de faptul că pe acest server de joc CS – PRIME ONLY vor juca doar jucători experimentaţi, speranţa noastră este ca adminii de joc să fie doar „de decor”, iar sancţiunile să devină o tristă amintire!

Vă doresc distracţie plăcută, pe noul nostru server PRIME ONLY!

CEO
Julien Tănase