În atenţia jucătorilor de CSGO! Şoc şi multă, foarte multă dezamăgire, după meciurile de aseară! În Derby-ul serii, profesioniştii de la RedFear Esports au cedat psihic, în faţa „bibanilor” de la Nexus Academy, în vreme ce ungurii de la Biharean Betyars au părăsit competiţia, în faţa echipei F5, din cauza alegerii proaste a hărţii de joc! Next Please s-a calificat în Optimi, în faţa echipei Impuls! A fost înregistrată oficial şi o primă reclamaţie de joc, pe motiv de wall! Reclamanta este echipa Dark Moon, contra celor de la Deschide Poliţia!

În atenţia jucătorilor de CSGO! Şoc şi multă, foarte multă dezamăgire, după meciurile de aseară! În Derby-ul serii, profesioniştii de la RedFear Esports au cedat psihic, în faţa „bibanilor” de la Nexus Academy, în vreme ce ungurii de la Biharean Betyars au părăsit competiţia, în faţa echipei F5, din cauza alegerii proaste a hărţii de joc! Next Please s-a calificat în Optimi, în faţa echipei Impuls! A fost înregistrată oficial şi o primă reclamaţie de joc, pe motiv de wall! Reclamanta este echipa Dark Moon, contra celor de la Deschide Poliţia!

315 views
1

Bine v-am regăsit, stimaţi privitori pasionaţi şi jucători de CSGO!

             Ca orice pasionat de CSGO, urmărind competiţia de CSGO organizată de firma mea, e firesc să am şi eu alegerile şi simpatiile mele, legate de cutare sau cutare echipă de joc. Şi, nu mă scund după deget, şi afirm că mi-ar fi plăcut să-i văd pe profesioniştii de la Red Fear Esports jucând într-o finală cu Nexus Gamers, iar pe ungurii de la Biharian Betyars, între echipele finaliste.
            Pe de altă parte, dorinţa de a organiza o competiţie valoroasă, cu meciuri interesante şi purtate între echipe care iată, apar de nicăieri ca să îşi arate valoarea şi demonstrează în cele mai dese cazuri, că talentul nu are vârstă şi că ar fi cazul să se investească cu mult mai mult în esportul românesc, mă determină să fiu cât mai obiectiv, şi să-mi doresc ca, dincolo de simpatiile mele, personale, echipele care vor ajunge în finala competiţională a concursului naţional organizat de Avulon.ro, să fie exact echipele care îşi vor dori asta cel mai mult şi îşi vor demonstra valoarea în meciurile disputate.

            Şi totuşi… sunt şi eu OM! Iar aseară, din managerul obiectiv al acestei competiţii, am fost doar un simplu pasionat de CSGO care, avea câteva simpatii… Simpatii care au dezamăgit, îngrozitor!

În Derby-ul serii, profesioniştii de la RedFear Esports au cedat psihic în faţa „bibanilor” de la Nexus Academy, în vreme ce ungurii de la Biharean Betyars au părăsit competiţia, în faţa echipei F5, din cauza alegerii proaste a hărţii de joc!       

            În meciul de aseară, echipa RedFear Esports a fost condusă de-a lungul întregului meci, de către Nexus Academy! E drept că diferenţa de puncte nu a fost niciodată mai mare de 3… 5 puncte, iar recuperarea decalajului, de către RedFear Esports se producea repede, rundă după rundă. Finalul însă a fost dramatic;
            Parcă am simţit în aer, declicul celor de la RedFear Esports care, la scorul de 14 – 15, au cedat psihic! Pur şi simplu, n-au mai găsit energie, după ce întregul meci n-au făcut altceva decât să recupereze rundă după rundă, să egaleze scorul de final, care le-ar fi oferit o mare şansă…
            Când meciul s-a terminat cu 16 – 14 pentru Nexus Academy, am stat câteva clipe pe gânduri, încercând să găsesc o explicaţie. Categoric, echipa de juniori Nexus Academy s-a dovedit valoroasă, încă de la primul meci disputat în acest concurs. Însă… nu ştiam să aibă un istoric în vreo competiţie majoră. În schimb RedFear Esports era mai mereu cu un pas în urma echipei Nexus Gaming, vedeta CSGO-ului românesc, până în prezent jucând împreună, în câteva zeci de meciuri competitive internaţionale. Şi atunci?…
            Să fii pierdut RedFear Esports din cauza oboselii acumulate datorită meciurilor în care erau implicaţi, aproape săptămânal? Hm… Ar fi o scuză pertinentă, căci ştiam deja că la un moment dat, RedFear Esports solicitase o schimbare de oră a unui meci, din această competiţie, pentru simplul motiv că aveau de disputat un alt meci pentru o calificare la un turneu, pe Faceit! (dacă am înţeles bine!)
            În fine… Le puteam găsi orice scuze şi motive, căci nu mai conta. Rezultatul meciului disputat vorbea de la sine; RedFear Esports devenise istorie! Şi nu în faţa jucătorilor de la celebra Nexus Gaming ci a „bibanilor” de la Nexus Academy. „Bibani” care, eram destul de sigur că urmau să întâlnească în Optimi, o altă echipă cu pretenţii; Doxa Esports! O altă echipă profesionistă, având origini… culmea… comune cu cei de la Redfear Esports.

            Dacă Nexus Academy va bate Doxa Esports, se va putea spune că a şters de pe harta de CSGO a esportului românesc, tot neamu RedFear Esports!

Notă:
            După câştigarea meciului, mai în glumă, mai în serios, jucătorii de la Nexus Academy l-au întrebat pe RebelKat, şefu staff-ului organizatoric al competiţiei disputate pe Avulon.ro, dacă le ofer vreun bonus, pentru că i-au învins pe cei de la Redfear Esports!
            Din păcate pentru ei, când am aruncat cu provocarea în eter, m-am referit clar, la o echipă de amatori, şi nu la profesionişti! Dacă „bibanii” de la Nexus Academy ar fi continuat să joace în competiţie, „sub acoperire”, adică sub numele de Knockout, cu care se înscriseseră iniţial în concurs, până să-i preia clubul Nexus, altfel ar fi stat treaba, dar aşa…  
            În plus… dacă staff-ului de la Nexus le-ar fi mers mintea, şi nu s-ar fi grăbit, lăsând jucătorii să joace sub numele de Knockout, echipa ar fi fost revelaţia anului şi a competiţiei, pentru că, la cum demonstrează că joacă, repet, dacă ar fi continuat competiţia sub numele de Knockout, pentru noi, ca organizatori, ar fi rămas doar o echipă de amatori, care bate tot ce întâlneşte în cale! Şi da… dacă i-ar fi bătut pe cei de la Redfear Esports, cred că victoria lor m-ar fi determinat să bag mâna în buzunar, şi să plusez pentru un bonus! În schimb, în noile condiţii, care demonstrează că avem de-a face cu o echipă profesionistă, bonus-ul nu este valabil!
            Şi totuşi… ca să nu spună nimeni că nu sunt băiat finuţ… dacă vor ajunge printre jucătorii echipelor finaliste care vor avea obligaţia să se numere printre invitaţii mei la Tg Mureş, ei bine… jucătorilor de la Nexus Academy le voi oferi ocazia ca din cele câteva tone de fier… reprezentând cutiţele Karambit, Fluture, Stilete, Commando, etc, care stau acum în lăzi îngrămădite unele peste altele, în garajul meu, aşteptând să fie oferite ca premii pentru acest concurs… repet, le voi oferi ocazia să-şi aleagă ce cuţite de CSGO vor! Sau… pe harta de AIRSOFT pe care ne vom război, vreme de câteva ore, voi discuta cu ofiţerii de la Beretele Verzi să le ofere un avans de o jumătate de kilometru, înainte de a asmuţi mistreţii asupra lor! Iar la cheful de rămas bun, care se va ţine în ultima noapte – dacă supravieţuiesc hărţii de joc AIRSOFT – voi ruga stripteuzele să le danseze în poală! E bine aşa? Îi las pe jucătorii de la Nexus Academy, să-şi aleagă dintre variantele propuse…

            Cruntă dezamăgire mi-au provocat şi echipa ungurilor bihoreni, Biharian Betyars! Dintre toate hărţile scose la vot, au ales tocmai harta „Nuke”, pe care şi-au rupt, pur şi simplu, gâtu! Ce-am spus, măi fraţilor, într-o postare trecută? Că alegerea hărţii de joc, este unul dintre factori decisivi, ca să poţi câştiga un meci. Ori, alegând harta respectivă, chiar dacă se cunoaşte că este o hartă pe care CT-ul e la el acasă, o echipă care cunoaşte harta cu ochii închişi, chiar dacă joacă la Teroo, face ravagii cu CT-iştii!
            Aşa s-a întâmplat şi aseară când, cu toate că bihorenii îşi aleseseră să înceapă pe „Nuke” şi să joace din postura de CT-işti, mizând pe avantajul oferit de hartă, jucătorii de la echipa F5, din postura de TR-işti, le-au spulberat toate visele!
            Jucătorii echipei cu numele de buton de tastatură F5… ce IQ trebuie să ai ca să te numeşti aşa?… au demonstrat că au sânge-n vene şi că ştiu să joace, chiar dacă sunt defavorizaţi de soartă! Şi în doar câteva runde, derulate în viteză, F5 le-a luat piuitul bihorenilor care, dacă în meciurile trecute, vorbeau doar în limba maghiară, ca să nu înţeleagă nimeni ce strategii de joc adoptă, se pare că de data asta, de şocaţi ce erau, îşi uitaseră până şi limba maternă!
            O rugasem pe nevastă-mea, care e unguroaică la origine, să-mi traducă ce spun bihorenii… precum procedasem şi la meciurile trecute, ca să înţeleg ce vorbesc jucătorii… iar ea m-a privit uimită; ”Ce să-ţi traduc, nu vezi că ăştia sunt mucles!” Bravos nevastă! Acum ştii şi ţigăneşte!”…
            Scor final, între bihorenii eliminaţi din competiţie şi F5:… 3-16!

Next Please s-a calificat în Optimi, în faţa echipei Impuls! A fost înregistrată oficial şi o primă reclamaţie de joc, pe motiv de Wall! Reclamanta este echipa Dark Moon, contra celor de la Deschide Poliţia!  

            Despre meciul celor  la NextPlease nu voi vorbi acum, căci vreau să mă edific în ediţia viitoare. Cert este că a bătut echipa Impuls cu scorul de 16 – 5, într-un meci interesant şi destul de echilibrat. Echilibrat, mult spus, căci la un moment dat, Next Please nu se mai oprea din rundele câştigătoare, ajungând să finalizeze meciul în 51 min şi 45 secunde!
            Încă nu cunosc amănunte despre Next Please… dacă, ca echipă, se îmbracă la fel, visează acelaşi vis sau umblă toţi cu aceiaşi femeie… chestii din astea, strategice… dar din câte mi s-a spus, sunt băieţi buni! Politicoşi şi manieraţi. De aici şi numele NextPlease, care reprezintă, în fapt, invitaţia lor mascată, adresată echipelor adverse, să îşi arate muşchii, că oricum ei le vor bate pe bandă rulantă… Sau ceva de genu acesta!
            Cum în viaţă nu prea rezişti dacă eşti prea politicos, că deh… de bădărani e plină fauna umană, tare mi-e teamă că doar politeţea nu-i va scăpa pe cei de la Next Please în viitorul meci pe care, cu siguranţă îl vor disputa cu Nexus Gaming! Şi doar cu „please”, mi-este tare teamă că Next Please nu vor câştiga nici măcar un singur frag, de la Nexus Gaming! Rămâne dară să ne edificăm!

            Şi… A fost înregistrată oficial şi o primă reclamaţie de joc, pe motiv de Wall! Reclamanta este echipa Dark Moon, contra celor de la Deschide Poliţia!

            Am şi format o Comisie de vizionare a overwatch-ului meciului disputat între cele 2 echipe de joc, iar până la finalul acestei ediţii, a „Şaisprezecimilor”, vom furniza echipei Dark Moon şi răspunsul nostru.
            Deocamdată, rezultatul meciului este validat, până la răspunsul final. Dacă răspunsul final va fi favorabil echipei Dark Moon, echipa adversă va fi descalificată!

            Nu pierdeţi meciurile din această seară!
            De la orele 21,00 – joacă Doxa Esports cu Crooks
            Iar de la orele 23,00 – joacă Nexus Gaming cu Ravens

Pe curând.
Manager
Avulon.ro

Julien Tănase
„Homer”