În atenţia jucătorilor de CSGO! Pentru Concursul CSGO pe echipe (5vs5), intitulat „ULTIMATE HEADSHOT”, cu premii în valoare de peste 3000 euro, până în prezent, au cerut formulare de înscriere… 75 de echipe de CSGO, din întreaga ţară! Iar înscrierea continuă!

În atenţia jucătorilor de CSGO! Pentru Concursul CSGO pe echipe (5vs5), intitulat „ULTIMATE HEADSHOT”, cu premii în valoare de peste 3000 euro, până în prezent, au cerut formulare de înscriere… 75 de echipe de CSGO, din întreaga ţară! Iar înscrierea continuă!

751 views
4

Bine v-am regăsit, stimaţi jucători de CSGO!

Pare incredibil dar… aceasta este realitatea! O realitate covârşitoare!
Dacă la începuturile organizării acestui eveniment, când încă se afla în stadiul de „schiţă”, au existat momente în care am avut îndoieli legate de existenţa „pe piaţa” de gaming, a echipelor de jucători de CSGO, interesaţi de concursul organizat de Avulon/avulon.ro, iată că astăzi… 17 martie 2019… pot face anunţul oficial; am trimis formulare de înscriere pentru concursul de CSGO pe echipe (5vs5), intitulat „ULTIMATE HEADSHOT”, cu premii în valoare de peste 3000 euro… la 75 de echipe de jucători de CSGO!
Şi asta, în ciuda tuturor celor care, de-a lungul timpului, „şi-au tot băgat limbile” în urechile mele, gingaşe, încercând să mă convingă că nu merită să investesc în această competiţie, pe motiv că în România nu mai există jucători de CSGO!

Situaţia reală se prezintă totuşi, în felul următor;
Din totalul de 75 de echipe care până astăzi, au cerut formularul de înscriere în concurs, au fost deja înscrise OFICIAL, în concurs, un număr de doar 12 echipe, care au reuşit ca până în prezent, să-şi completeze actele necesare înscrierii în concurs!
De ce merge atât de greu cu înscrierea? E simplu… echipele, în majoritatea lor sunt alcătuite din jucători care sunt răspândiţi în întreaga ţară. Prin urmare, până când toţi membrii unei echipe ajung să completeze şi să semneze actele de participare la concurs, înseamnă timp. Sunt însă ferm convins că până în data de 15 aprilie 2019, când se va finaliza înscrierea oficială a echipelor, să am deosebita satisfacţie să anunţ oficial, că toate aceste 75 de echipe, au reuşit să se înscrie în concurs!
Spun 75… cu posibilitatea ca numărul lor să fie mai mare sau să scadă, dacă vor exista echipe care vor renunţa la participare. Orice este posibil!

Pentru jucătorii de CSGO interesaţi să afle amănunte despre modul de desfăşurare al concursului „ULTIMATE HEADSHOT”, le pot dezvălui astăzi, faptul că acest concurs va avea loc, atâta vreme cât vor exista înscrise oficial, un număr de 16 echipe de CSGO, ca să putem organiza ONLINE, „şaisprezecimile” şi „optimile”, de pe urma cărora să rezulte cele 4 echipe finaliste, care vor juca LAN, semifinalele şi finala concursului!
În cazul în care vor fi înscrise mai mult de 16 echipe… concursul va începe prin formarea unor grupe de echipe, care vor juca pentru calificare, meciuri cu revanşă. Echipa care nu va trece de calificări, va fi descalificată!
În cazul grupelor, se va trece la tragerea la sorţi a meciurilor! Amănunte se vor furniza după 15 aprilie, data finală de înscriere a echipelor.

Ca să fiu sincer până la capăt, îmi doresc un concurs „aglomerat”, cu participarea tuturor celor 75 de echipe cărora le-am trimis deja formularele de înscriere (şi chiar mai multe, căci încă mai este timp pentru înscriere).
Toate meciurile vor avea loc în luna mai, şi la ore diferite, fiind transmise live, pe Twitch, YouTube şi Facebook!

NOTĂ:
Şi un ultim amănunt; nici o echipă „profesionistă”, fie ea şi NEXUS, nu va fi invitată să joace în finală, „sărind peste etape”, ci doar dacă se vor înscrie în concurs.

CEO
Julien Tănase
„Homer”