În atenţia jucătorilor de CSGO! Noutăţi! Concursul CSGO pe echipe (5vs5), intitulat „ULTIMATE HEADSHOT” se va juca doar ONLINE, până la final, iar valoarea PREMIILOR a crescut substanţial!

În atenţia jucătorilor de CSGO! Noutăţi! Concursul CSGO pe echipe (5vs5), intitulat „ULTIMATE HEADSHOT” se va juca doar ONLINE, până la final, iar valoarea PREMIILOR a crescut substanţial!

359 views
3

Bine v-am regăsit, stimaţi pasionaţi şi jucători de CSGO!

PREAMBUL:

          Aşa după cum am anunţat şi în şedinţa avută cu reprezentanţii echipelor de CSGO, înscrise în concurs, turneul-concurs pe echipe 5 vs 5, intitulat „ULTIMATE HEADSHOT” şi organizat de firma AVULON PRESS INVEST din Tg Mureş, se va juca şi finaliza, doar ONLINE!

          Motivele care au determinat conducerea firmei să ia această decizie, ţine de diversele piedici întâmpinate în găsirea unei locaţii adecvate pentru a susţine o finală de CSGO, la nivel profesionist, şi nu în ultimul rând, preţurile excesiv de mari, cerute de manageriatul unora dintre aceste locaţii existente în Capitală, pentru închirierea acestora.

          Probabil că unii managerii implicaţi în domeniul gaming-ului, şi-au făcut socoteala că îşi vor umple buzunarele, de pe urma închirierii unei săli de joc, unei firme din Ardeal care abia a păşit în domeniul gaming-ului şi probabil că s-au gândit că noi, ardelenii, suntem mai înceţi la minte şi „strânşi cu uşa”, vom accepta tot ceea ce ni se oferă!
          N-om avea noi chiar „toate ţiglele pe casă” şi e drept că la noi, în Ardeal, “câinele latră azi şi se aude abia peste 3 zile”, însă „prost nu e cel care cere, ci doar cel care dă”… iar acest proverb înţelept umblă hai-hui şi pe aceste meleaguri, astfel că, în final, s-a luat decizia „să nu mai umblăm cu mâna întinsă, la capătul podului” ci să facem în aşa fel încât să arătăm tuturor, că suntem capabili să ducem şi singuri un proiect major de care ne-am apucat, până la finalizarea lui.
          Iar ca în viitor să nu mai întâmpinăm astfel de greutăţi sau piedici, deja ne gândim la accesarea fondurilor europene pentru deschiderea în Tg Mureş, a unei săli de joc CSGO, la nivel european… accesibilă tuturor turneelor şi concursurilor de CSGO de orice nivel european sau mondial, şi pregătită pentru streaming şi difuzare video, pentru deschiderea în faţa întregii lumi!
          O să mai auziţi despre această promisiune!

PREMIILE:
          Reântorcându-ne la turneul nostru, prin urmare s-a luat decizia ca semifinalele şi finala să se ţină tot ONLINE, astfel că în zilele de 8 şi 9 iunie 2019, acestea vor încheia acest turneu-concurs de CSGO! Semifinalele şi finala se vor juca în sistemul 3 din 5 hărţi de joc, astfel că ne aşteptăm să avem 2 zile de finală ONLINE… fulminante!

          Ca o compensaţie pentru faptul că turneul se finalizează tot ONLINE, firma organizatoare a luat hotărârea să suplimenteze PREMIILE puse în joc!
Astfel:
          Locul I – 1000 euro plus 5 statuete suflate in aur, reprezentând 5 jucători de CSGO (3 CT plus 2 T) plus 5 cutite, marca Buterfly Fade.
          Locul II – 500 de euro plus 5 pistoale cu gaz de tip AIRSOFT, plus 5 cutite, marca Huntsman Fade
          Locul III – 300 euro plus 5 cutite, marca Karambit Fade, de culori diferite
          Locul IV – 250 euro plus 5 cutite, marca Shadow Daggers Fade

INVITAŢIE:
          Exact dupa o săptămână… adică, în data de 14 iunie 2019, cele 4 echipe finaliste sunt asteptate la Tg Mures unde, în ziua de sîmbătă 15 iunie 2019, se va face, într-un cadru festiv, premierea acestora!
          Totodată, In afara programului festiv de înmânare a premiilor, echipa organizatoare împreună cu echipele finaliste, vor avea parte de un meci de AIRSOFT sau de PINTBALL – la alegere – în fabricile dezafectate din zona Tg. Mureş-ului şi zonele împădurite.

          Sâmbătă seara se va finaliza cu o masă de rămas bun, în stil ardelenesc, multă carne şi puţină pâine, (!) udată din belşug cu multă pălincă de prună, fiartă de 3 ori, ardelenească, vin şi diverse alte licori bahice, şi un program surpriză… artistic… ţinut de cateva ardelence focoase… şi “counteriste”! (eventualii minori sub 18 ani, vor putea participa la show-ul fetelor, doar legati la ochi sau având cagula pe cap şi întoarsă pe dos!) 

          Prezenţa la premiere, este OBLIGATORIE. Cazarea, masa şi decontarea benzinei, se face de către organizatori! Intregul eveniment va fi filmat pe întreaga durată şi va fi postat pe pagina de youtube a Avulon.ro!

          Succes echipelor din concurs!

Pe curând

Manager
Julien Tănase
“Homer”