În atenţia jucătorilor de CSGO! Nexus Gaming a pierdut… 3 runde de joc în Derby-ul de miercuri seara, avut cu ZEW-ul lu’ Gogoaşă, o echipă necunoscută din Vânju Mare! Iar în Biblie, s-a scris; (Luca, Psalmi 12:25-61): “Ce rost are să vă îngrijoraţi? La ce bun să vă necăjiţi? Se va adăuga oare măcar o singură zi, la viaţa voastră prin aceasta?” Bihorenii de la Biharian Betyars au „însângerat” harta „Miraje”, cu trupurile celor de la Castangeles, în vreme ce 4SF si Eazy Company şi-au amânat meciul de comun acord, pentru ziua de azi (joi!)

În atenţia jucătorilor de CSGO! Nexus Gaming a pierdut… 3 runde de joc în Derby-ul de miercuri seara, avut cu ZEW-ul lu’ Gogoaşă, o echipă necunoscută din Vânju Mare! Iar în Biblie, s-a scris; (Luca, Psalmi 12:25-61): “Ce rost are să vă îngrijoraţi? La ce bun să vă necăjiţi? Se va adăuga oare măcar o singură zi, la viaţa voastră prin aceasta?” Bihorenii de la Biharian Betyars au „însângerat” harta „Miraje”, cu trupurile celor de la Castangeles, în vreme ce 4SF si Eazy Company şi-au amânat meciul de comun acord, pentru ziua de azi (joi!)

433 views
0

Bine v-am regăsit, stimaţi privitori pasionaţi şi jucători de CSGO!

            A doua săptămână de joc şi totodată, debutul celei de-a 2-a jumătăţi a etapei de Preliminarii a Concursului naţional de CSGO pe echipe, 5 vs 5 , intitulat „ULTIMATE HEADSHOT”, a avut loc aseară, miercuri 15 mai 2019, meciurile fiind decalate cu o zi, pentru că vineri, 17 mai 2019 nu se va putea ţine competiţia, din motive tehnice. Vineri este programată o revizuire a serverului de joc, după ultimele update-uri ale celor de la Valve şi TNI, furnizorul nostru de servicii de Internet.
            Deh… chestiuni tehnice care trebuiesc luate în considerare, pentru ca serverul de joc pregătit conform cerinţelor tehnice ale unei competiţii profesioniste, de acest nivel, să poată fi funcţional la parametrii ideali!
            Pentru noi, cei din staff-ul organizatoric, nu a fost tocmai uşor să decalăm competiţia cu 1 zi, însă în final am reuşit performanţa de a planifica şi acest final de etapă, astfel că repet, aseară au debutat primele meciuri planificate în acest rest de Preliminarii!

Nexus Gaming a pierdut… 3 runde de joc în Derby-ul de miercuri seara, avut cu ZEW-ul lu Gogoaşă, o echipă necunoscută din Vânju Mare! Iar în Biblie, s-a scris; (Luca, Psalmi 12:25-61): “Ce rost are să vă îngrijoraţi? La ce bun să vă necăjiţi? Se va adăuga oare măcar o singură zi, la viaţa voastră prin aceasta?”

          Surpriza serii ne-a fost oferită de către o echipă, totalmente necunoscută – ca dealtfel majoritatea echipelor înscrise în concurs – o echipă de amatori intitulată ZEW şi condusă de un tip cu numele de Gogoaşă! Toţi jucătorii echipei erau din Vânju Mare, judeţul Mehedinţi şi repet, ne-au oferit surpriza serii în meciul cu Nexus Gaming, cea mai celebră  echipă de jucători profesionişti de CSGO, din România!
            Iar minunea s-a petrecut sub ochii noştri, spre surpriza tuturor privitorilor aflaţi cu ochii aţintiţi pe Tv sau pe canalul de twitch a lui Andrei „SwaMp”!
            Meciul a început în viteză, după cum dealtfel ne şi aşteptam să fie, căci Nexus e cunoscută pentru faptul că joacă în viteză, încercând să-şi surprindă adversarul printr-un „Blitzkrieg”, intens şi strategic, menit să-şi sufoce adversarul şi să aducă o victorie rapidă pe harta de joc.

            Nu degeaba îi place lui Octav Creţu, managerul echipei Nexus Gaming, istoria războaielor şi mai ales strategiile folosite de către marii cuceritori ai lumii, precum Alexandru cel Mare, hunul Atilla, Iulius Caesar sau conducătorii militari nemţi şi americani, din cel de-al 2-lea Război mondial, „Blitzkrieg”-ul fiind strategia victorioasă a  trupelor germane!
            Ei bine… şi cu toată strategia folosită de către Nexus, surpriza ne-a fost oferită de către tabela de marcaj care, spre uimirea şi deliciul multora dintre noi, privitorii, a început să indice scorul următor:

ZEW 0-1 Nexus
ZEW 0-2 Nexus
ZEW 1-2 Nexus
ZEW 2-2 Nexus… ceea ce părea INCREDIBIL!!!

            Am închis ochii la un moment dat, din cauza emoţiei, iar când i-am deschis, meciul se terminase cu scorul de 16 – 3 pentru Nexus! Echipa ZEW obţinuse 3 runde de joc, în faţa invicibililor de la Nexus Gaming! Nu-mi venea să cred!
            3 RUNDE DE JOC PIERDUTE de către Nexus Gaming?? Cum dracu era posibil aşa ceva, când pariurile făcute în jurul acestui meci, mai în glumă mai în serios, nu dădeau echipei lui Gogoaşă, nici o şansă la vreo rundă de meci?

            Cum a reuşit echipa lu Gogoaşă să câştige 3 runde de joc, când el şi coechipierii săi se antrenau în Vânju Mare, mai mult ca sigur, pe calculatoare Pentium IV, asamblate pe vapoare, de vietnamezii ce-i piratau pe coreeni în secolul trecut, având monitoare second-hand, refurbished şi alea, marca CRT… iar banda de internet de nici 99 kbps/s, provenea din reţeaua de telefon analogic fix, tradițional, conectat la modem şi care se întrerupea brusc, atunci când te suna tac-tu sau mă-ta pe telefonul fix?

            Cum au reuşit Gogoaşă şi jucătorii lui, să-i ia 3 runde de joc, echipei Nexus Gaming, fără să nu crape cerul, norii negri şi încărcaţi de tensiune să nu se adune deasupra Vânjului Mare iar o tornadă de dimensiuni uriaşe, cum deja încep să apară şi pe la noi, în zone ce l-au supărat pe bunul Dzeu, să nu radă de pe faţa pământului, întreaga aşezare mehedinţiană?

            Echipa ZEW condusă de Gogoaşă, sfidase orice raţiune! În loc să tremure din cauza respectului, în faţa echipei Nexus, clar superioară datorită renumelui deja intrat în paginile nescrise încă, ale istoriei CSGO-ului românesc, Gogoaşă şi trupa lui aleseseră nemurirea, prin sinucidere! Preferaseră să intre şi ei în paginile istoriei încă nescrise a CSGO-ului românesc, înfruntând echipa Nexus şi luându-le 3 runde de joc, folosindu-se de strategia inspirată din războaiele purtate de japonezi; sinuciderea prin metoda… “kamikaze”!
            Astfel, şi-au câştigat locul în istorie, căci de-acum înainte, ori de cite ori se va vorbi de palmaresul echipei Nexus, cineva va spune; “… pe care i-a bătut Gogoaşă, ăla din Vânju Mare!”
            Curată bătaie de joc la adresa aleşilor lu’ Dzeu!    

            După finalizarea meciului, am fost sunat de Octav Creţu, managerul echipei Nexus;
            -Cum a fost meciul? Ţi-a plăcut?
            -Octav… ce naiba s-a întâmplat cu echipa ta, că au luat 3 boabe băieţii tăi, de amu numai despre asta se vorbeşte pe serverele de joc? Era limpede că Nexus va bate însă nu mă aşteptasem să cedeze atâtea puncte în faţa unor necunoscuţi?
            Octav începu să râdă încet, ardeleneşte. De fapt, chiar bănuiam că Octav avea în el o sămânţă de ardelean aşezat, că prea era molcom la vorbă şi aşezat, ca pe la noi, prin Ardeal.
            -Ei… probabil că n-au avut chef să-i ia tare pe adversari, chiar de la început! Dar minunea asta, clar nu se va mai întâmpla!

            În adâncul sufletului, ştiam că această competiţie va fi câştigată de Nexus Gaming, căci îmi era practic imposibil să cred, asta dacă vroiam să fiu sincer cu mine însumi, că ar fi existat vreo echipă în acest concurs naţional, capabilă să le sufle poziţia de lider de necontestat! Palmaresul echipei Nexus Gaming şi al jucătorilor echipei, luaţi individual, vorbeau de la sine despre experienţa de joc a celebrei echipe, care nu putea fi contestată şi nici ştearsă cu buretele. Repet, Nexus făcea istorie şi la ora actuală şi făcea parte din istoria nescrisă încă, a jocului de CSGO românesc!

            Mă atrăgea însă şi era extrem de tentantă şi perspectiva în care Nexus şi-ar fi putut găsi “naş”-ul, în competiţia organizată de firma mea, căci asta ridica valoarea competiţională. Orice altă echipă ambiţioasă de CSGO, înscrisă în această competiţie, avea acum ocazia să-şi demonstreze valoarea avută în aceste timpuri atât de tulburi pentru existenţa CSGO-ului românesc, iar provocarea unei echipe de valoarea şi nivelul echipei Nexus, era la îndemâna oricui! Dar însă, câte echipe româneşti, din actuala competiţie, se puteau măsura cu Nexus-ul?

            Faptul că jucătorul Gogoaşă şi ZEW-ul său, reuşise imposibilul, învingând Nexus-ul în 3 runde de joc, ştiindu-se public că Nexus nu cedează cu uşurinţă vreo rundă de joc, pentru echipa din Vânju Mare echivala cu o victorie! Primarul din Vânju Mare ar fi trebuiit să le ofere jucătorilor lu’ Gogoaşă, cheile oraşului şi să îi facă cetăţeni de onoare ai urbei!
Asta, în lumea asta sau pe lumea cealaltă. Nu mai conta!

            Rămânea de văzut, câte echipe din cele care urmau să joace cu Nexus, în etapele viitoare ale competiţiei naţionale, vor mai obţine vreo rundă de joc de la invicibili, căci repet, mi-era imposibil să cred că ar fi putut obţine careva victoria! În fond şi la urma urmei, orice rundă de joc luată de la Nexus, reprezenta în sine, o mare victorie!

Bihorenii de la Biharian Betyars au „însângerat” harta „Miraje”, cu trupurile celor de la Castangeles, în vreme ce 4SF si Eazy Company şi-au amânat meciul de comun acord, pentru ziua de azi (joi!)

            A urmat meciul dintre bihorenii de la Biharian Betyars, care au jucat cu Castangeles, însă e greşit spus „au jucat”, căci ungurii ardeleni – cu toţii vorbitori de limba maghiară, folosită între ei ca să nu le afle adversarul strategia de joc – au „măturat” pur şi simplu, cu Castangeles pe harta de joc!
            Era însă şi normal să se deruleze astfel meciul, pentru că, în vreme ce ungurii bihoreni alcătuiau o echipă compactă, jucătorii fiind din aceiaşi localitate, Castangeles era alcătuită din jucători proveniţi din Braşov, de prin Moldova lu Stefan cel Mare şi chiar de prin Capitală, fapt ce s-a văzut în jocul dezechilibrat şi fără coordonare al echipei.  
            Nu am să intru acum în alte detalii, ci voi reveni în viitor, cu o altă postare legată de jocul incisiv şi bine organizat al ungurilor bihoreni, însă mai trebuie menţionat scorul cu care s-a terminat meciul; 16-0 pentru Biharian Betyars!

            Meciul dintre echipele 4SF si Eazy Company a fost amânat de comun acord, pentru ziua de azi (joi!) 16 mai 2019, de la orele 19,00, pentru că, vina pentru programarea greşită a meciului a fost a mea, căci din neatenţie, la reprogramarea meciurilor, am omis să ţin cont şi de programul încărcat al jucătorilor celor 2 echipe. Astfel că, vom vedea ce anume se va întâmpla în această seară!

Pe curând.

Meciurile din aceasta seara sunt:
ora 19,00 – 4SF – Eazy Company
ora 20,30 – Lunatic – Royal Strikers
ora 21,30 – Ready Aim Fire – Magic Reisers
ora 23,00 – Nenea – The Punks

Manager
Avulon.ro
Julien Tănase
„Homer”