În atenţia jucătorilor de CSGO! Meciurile din concurs devin tot mai încrâncenate! Echipa Ravens, reânviată din cenuşă, precum Pasărea Phoenix, i-a „înecat” în Marea Neagră, pe jucătorii echipei Constanta, în vreme ce „bibanii” de la Nexus Academy „le-au tăiat cablu’” reşiţenilor de la 1TV! Echipa cu nume de buton de tastatură F5, i-a trimis pe altă planetă pe cei de la 4SF!

În atenţia jucătorilor de CSGO! Meciurile din concurs devin tot mai încrâncenate! Echipa Ravens, reânviată din cenuşă, precum Pasărea Phoenix, i-a „înecat” în Marea Neagră, pe jucătorii echipei Constanta, în vreme ce „bibanii” de la Nexus Academy „le-au tăiat cablu’” reşiţenilor de la 1TV! Echipa cu nume de buton de tastatură F5, i-a trimis pe altă planetă pe cei de la 4SF!

258 views
0

Bine v-am regăsit, stimaţi privitori pasionaţi şi jucători de CSGO!

          Credeţi-mă când vă spun că meciurile din acest concurs, au început să fie tot mai interesant de urmărit, căci veţi observa de la distanţă, chiar dacă aveţi orbu găinii, că toate echipele care au ajuns în această etapă, îşi dispută meciurile, de li se încing „şoarecii” în mâini!

            Şi au şi de ce! Într-o postare viitoare, o să vă prezint, cu ajutorul fotografiilor, PREMIILE puse în joc în acest concurs; trofeele suflate în aur, cu chipul jucătorilor de CSGO, pistoalele de la Airsoft, colecţiile de cuţite Karambit şi nu numai…
            Sper doar să nu-mi cereţi să fotografiez şi euroii puşi la bătaie!  Pe ăia, vă garantez că îi am în cont!
            În plus, în Târgu-Mureş deja s-a împrăştiat vestea că în curând, vor sosi din ţară, peste 30 de jucători de CSGO, pentru premierea acestui eveniment – 20 de jucători ai celor 4 echipe finaliste şi 10 membri ai staff-ului meu organizatoric – iar curiozitatea a atins cotele Dunării!
            În vila special închiriată pentru invitaţi, se aranjează de zor toate camerele puse la discreţia noastră, restaurantul e în plină fierbere, căci Master Chef-ul s-a pus pe pregătit doar bunătăţuri culinare ardeleneşti, în vreme ce o echipă de foşti soldaţi din Beretele Verzi ale Armatei Române, aşteaptă jucătorii de CSGO, ca să-i introducă în tainele jocului Airsoft… şi credeţi-mă că am fost întrebat dacă e nevoie de elicopter, parapantă sau de vreun balon, ca să se facă sărituri din el, de am rămas fără replică; cum naiba să-i urc în elicopter, parapantă sau balon pe invitaţii mei, dacă mulţi dintre ei nu au văzut cum arată un avion, decât pe simulatorul de joc?  
            Jocul de Airsoft se va derula doar pe teren, într-o pădurice în care ursul e la el acasă iar mistreţii cu colţi de argint, vor sta la pândă după fiecare copac! Sunt singurele obstacole-pericol cu care sunt de acord să ne întâlnim în jocul de Airsoft! Sper doar ca şi invitaţii mei să fie la fel de curajoşi, precum sunt cu “şoarecu’” în mână, în faţa calculatorului!     
            Dar, mai multe despre ce surprizele pe care, în calitate de organizator, le pregăteşte firma mea pentru evenimentul de premiere, o să vă vorbesc cu altă ocazie. Să ne reântoarcem aşadar, la meciurile defăşurate aseară!

Echipa Ravens, reânviată din cenuşă, precum Pasărea Phoenix, i-a „înecat” în Marea Neagră, pe jucătorii echipei Constanta, în vreme ce „bibanii” de la Nexus Academy „le-au tăiat cablu” reşiţenilor de la 1TV! Echipa cu nume de buton de tastatură F5, i-a trimis pe altă planetă pe cei de la 4SF!

          Dintre toate meciurile disputate aseară, curiozitatea mea a fost îndreptată asupra echipei Ravens. Şi asta pentru un simplu motiv; eu, personal, îi acordasem a 2-a şansă, după ce jucătorii de la Ravens mi-au dovedit că sunt de-un fair-play, greu de imaginat; în meciul din etapa de Preliminarii, au fost la 1 singur punct distanţă de a-şi învinge adversarii, când… observându-se că aceştia joacă doar în 4 jucători, Ravens a luat hotărârea să nu mai continue meciul ci să îl aştepte şi pe jucătorul echipei adverse, care ba juca, ba era AFK!
            În final, fair-play-ul lor s-a întors împotriva lor, iar Ravens a pierdut în Preliminarii, însă repet, le acordasem a 2-a şansă astfel că acum, am fost curios să văd dacă o vor fructifica. Şi… am avut ce vedea, căci jucătorii de la Ravens, avându-i ca adversari pe jucătorii echipei Constanta, i-au „înecat” pur şi simplu pe constănţeni, în Marea Neagră,  bătându-i cu 16-0!
            Părerea mea, personală, e că la pierzania echipei Constanţa a contribuit si arestarea primarului Radu Mazăre… arestare care a şocat toate familiile din portul românesc! Şi e limpede că jucătorii erau deprimaţi şi şocaţi, mai ales că am auzit că e doliu mare în rândul constănţenilor… şi doar aşa se explică eşecul constănţenilor care nu au putut lua nici măcar o singură rundă de meci. Rămâne de văzut pe viitor, dacă constănţenii îşi vor reveni în următorii 9 ani de zile, câtă vreme Radu Mazăre „va primării” peste penitenciarul Rahova!

            În schimb, jucătorii de la Ravens, chiar dacă aseară s-au întrecut pe ei, disputând un meci care, mie personal, mi-a demonstrat că băieţii au fost în mână şi că au meritat să beneficieze de o a 2-a şansă, ei bine… vor trebui să se ducă în zilele ce urmează, pe la câte o mănăstire sau bisericuţă, să ia legătura cu „Doamne Doamne” şi să-i adreseze câteva rugăciuni. Nu de alta dar, în următorul meci din „Şaisprezecimi”, vor avea în faţă celebra şi invicibila echipă Nexus Gaming!
            E ca şi cum uriaşul Goliath se va bate cu firavul David! Şi cum îmi este imposibil să cred că Ravens va rescrie povestea Biblică a luptei dintre aceste 2 personaje intrate în legendele omenirii, ca să fiu sincer, Ravens va intra în istoria CSGO, dacă le va lua un număr cât mai mare de runde de joc, invicibililor de la Nexus Gaming!

          Să mor de nu voi ajunge să premiez şi echipa care reuşeşte să obţină cele mai multe runde de joc în meciurile disputate cu Nexus!
            Deocamdată… în istorie a intrat doar ZEW-ul lu Gogoaşă şi băieţii din Vânju Mare, dar cine ştie. Până la finalul competiţiei, mai sunt încă meciuri de jucat!

          În privinţa celorlalte 2 meciuri disputate aseară, finalurile erau previzibile; „bibanii” de la Nexus Academy le-au „tăiat cablu” reşiţenilor de la 1TV, care trecuseră de Preliminarii „de-a moca”, fără să îşi dispute meciul din cauza echipei adverse care abandonase competiţia. Şi ştiţi cum se spune; beneficiezi de norocu prostului, doar o singură dată! Şi cum Dzeu îţi dă, dar nu-ţi bagă şi-n traistă… s-a văzut cu ochiul liber că reşiţenii erau jucători de orice… Mario, The Sims, Fifa… în nici un caz, CSGO! Şi şi-au luat-o cu 16-0! Ce naiba vreţi să vă mai spun despre acest meci, în care Nexus Academy n-a avut deloc adversar? Până şi prezentatorul nostru, Andrei „swaMp”, vorbea monosilabic, în fraze din 3 cuvinte, în faţa unui asemenea meci de CSGO; deh, bleah, yah!

            Ceva rezistenţă a avut de întâmpinat, echipa cu numele de buton de tastatură… „F5”, care i-a trimis pe altă planetă pe cei de la 4SF,  scorul final fiind de 16-3, însă nici despre acest meci… „nu am cuvintele la mine”, ca să-l pot descrie!
            E drept că în Preliminarii, echipa 4SF i-a învins destul de convingător, pe cei de la Eazy Company, dar parcă jucătorii „SF”-nişti erau mai treji în aceea seară. În schimb, în meciul de aseară, prea îi trăgea patul la aghioase, că jucau de parcă erau începători. Probabil că dacă ar fi jucat dimineaţa, de pe la 5, când se face înviorarea în armata română, altfel ar fi stat lucrurile. Aşa însă… competiţia a rămas şi fără ei!

            No, în această seară urmează meciurile dintre:

Ora 20,00 = Envvictus – Crooks
Ora 21,00 = Ready Aim Fire – Doxa Esports
Ora 22,00 = Bucharest Five – Next Please

Rămâneţi cu ochii pe meciuri. Chiar merită, căci se-nfierbântă serverul de joc!
Pe curând!

Manager
Avulon.ro
Julien Tănase
„Homer”