În atenţia jucătorilor de CSGO! MAI SUNT 10 ZILE PÂNĂ LA TERMENUL FINAL DE ÎNSCRIERE în Concursul CSGO pe echipe (5vs5), intitulat „ULTIMATE HEADSHOT”, cu premii în valoare de peste 3000 euro!

În atenţia jucătorilor de CSGO! MAI SUNT 10 ZILE PÂNĂ LA TERMENUL FINAL DE ÎNSCRIERE în Concursul CSGO pe echipe (5vs5), intitulat „ULTIMATE HEADSHOT”, cu premii în valoare de peste 3000 euro!

464 views
1

Bine v-am regăsit, stimaţi jucători de CSGO!

           În seara zilei de duminică, 14 aprilie 2019, orele 20,00 va avea loc pe TS-ul avulon.ro, întâlnirea cu toti căpitanii de echipe care au primit confirmarea că echipele le-au fost înscrise în Concursul CSGO pe echipe (5vs5), intitulat „ULTIMATE HEADSHOT”, cu premii în valoare de peste 3000 euro!
Ultima zi de inscriere a echipelor în acest concurs, va fi aceiaşi zi de duminică, 14 aprilie 2019, orele 18,00! După această oră, înscrierea va lua sfârşit. Ca şi aşteptarea noastră, după 2 luni de zile, de la promovarea acestui concurs.

Ce va urma? În funcţie de numărul echipelor înscrise, se va stabili Regulamentul de joc. Serverul pe care se vor disputa meciurile, este gata finalizat. Adminii de joc, sunt şi ei în aşteptare. Ca şi prezentatorul meciurilor, adică Andrei Pintica, mai cunoscut după nickname-ul “SwaMp”! Unul dintre cei mai buni prezentatori români de CSGO, din istoria acestui joc! (amănunte despre “SwaMp”, într-o postare viitoare!)

În şedinta din 14 aprilie 2019, se vor discuta toate aspectele legate de desfăşurarea acestui concurs; orele de desfăşurare a meciurilor ONLINE, locaţia în care se vor disputa LAN semifinalele şi finala, Premierea…
Până atunci… nu-mi mai rămâne de adăugat decât rugămintea adresată căpitanilor de echipe, care au cerut formularul de inscriere, să se grăbească cu completarea si trimiterea lor, pentru confirmarea inscrierii.
Chiar nu doresc să ne vedem puşi în situaţia delicată, de a refuza participarea unora dintre echipe, pe motiv că un căpitan de echipă nu ştie să completeze un formular şi o anexă!
Baftă la completat de hârtii!

CEO
Julien Tănase
HOMER