În atenţia jucătorilor de CSGO! Joi seara, tăticii de la echipa Nenea i-au bătut cu greu, pe cei de la The Punks, căci schimbau copii de scutece! Jucătorii de la Eazy Company au pierdut la scor, din cauza gagicilor din propria lor galerie, în vreme ce Royal Strikers şi Ready Aim Fire şi-au câştigat bătăliile, în faţa unor jucători care-au greşit serverul de joc; ei căutau de fapt, să joace Zombie!

În atenţia jucătorilor de CSGO! Joi seara, tăticii de la echipa Nenea i-au bătut cu greu, pe cei de la The Punks, căci schimbau copii de scutece! Jucătorii de la Eazy Company au pierdut la scor, din cauza gagicilor din propria lor galerie, în vreme ce Royal Strikers şi Ready Aim Fire şi-au câştigat bătăliile, în faţa unor jucători care-au greşit serverul de joc; ei căutau de fapt, să joace Zombie!

184 views
0

Bine v-am regăsit, stimaţi privitori pasionaţi şi jucători de CSGO!

Scriu postarea aceasta, pe fugă, cu ochii pe furtuna care în curând, e pe cale să înceapă! Nu că mi-ar fi teamă că mi-ar lua casa vreo tornadă, şi m-aş pomeni erou al vreunei povestiri de genul Vrăjitorul din Oz, că eu categoric nu semăn cu Dorothy… iar nevastă-mea, seamănă mai curând cu Cruela, din „1001 dalmaţieni”… însă mi-e că iar fură ţiganii cablurile din fibră, ale internet-ului, de prin locaţiile în care sunt îngropate, şi nu apuc să termin cu articolul acesta. Nu ştiu cine le-a vândut pontul ţiganilor, însă au ăştia un nas, mai ceva decât un câine poliţist, şi nu există furtună în Tg Mureş, să nu lase vreun cartier fără cablu de internet. Li s-a ginit taman pe el, mânca-v-aş!
O să fiu scurt şi din cauze ce ţin de motivul de mai sus, voi intra direct în subiect!
Deci… nu voi lua echipele în ordinea în care au jucat ci aleatoriu, în funcţie de ce mi s-a întipărit în memorie!

Tăticii de la echipa Nenea i-au bătut cu greu, pe cei de la The Punks, căci schimbau copii de scutece!

Sunt convins că nu ştiaţi, dar vă spun eu acum; toţi membrii echipei de la Nenea, sunt tătici! Adică… sunt jucători pasionaţi de CSGO, cu plozi acasă! Unii au bebe-uri mai mici, alţii au copchii ceva mai măricei, însă cu toţii, adică tăticii acestora se joacă CSGO, de preferinţă nopţile şi doar când îi lasă nevestele! Şi… bineânţeles, după ce şi-au adormit progeniturile!
Ştiu cum este să fii tată de tânăr, căci la 20 de ani, aveam deja 1 bucată nevastă, 2 amante oficiale, o ţară întreagă plină de femei şi… 2 viitori bastarzi; o fată şi-un băiat! Aşa încât… ştiu cum este să schimbi scutece, să legeni piticania pe genunchi, doar-doar o adormi, să-i speli suzeta, să-i prepari laptele praf, chiar să şi mănânci din mâncarea lui, şi să adormi cu el în braţe! Ştiu prea bine iar când mi s-a născut Prâslea… ultimul din dinastia care-mi va duce numele mai departe, am asistat chiar la naşterea lui, transpirat şi emoţionat, de parcă îl năşteam eu!
Iar de beat şi fericit ce eram, după naştere, m-am şi dus direct la Primărie ca să-l trec pe numele meu şi cum tot aveam la mine sticla de lichior din care băusem toată noaptea, după naşterea lui, în final, până să îmi revin din frenezie, i-am şi pus numele… după eticheta sticlei!
În fine… amintiri de om prost!

Deci, echipa asta, Nenea, formată din tătici de copii, au avut aseară primul meci, în faţa echipei The Punks, alcătuită din puştani de 19-20 de ani, adunaţi de prin Craiova, Mediaş, Campina, Sibiu, Ploieşti. Adică „un mix”!
Şi chiar dacă meciul a început cu puţin după orele 23,00 cheful de joc al celor 2 echipe a fost ceva de genul… „ridicat la cotele Dunării”!
Greu dle, meci greu!
Degeaba încercau cele 2 echipe, fel şi fel de strategii, că nu le ieşea nici uneia socoteala, şi nu reuşeau să se desprindă de scorul strâns, ce-i ţinea parcă legaţi pe jucători, unul de celălalt! Asta până când, într-un final, ceva s-a întâmplat cu „mixu” The Punks… le-o fi cedat rezistenţa fizică… le-or fi amorţit degetele pe tastatură, habar n-am. Cert e că în ultimele runde de meci, tăticii de la Nenea s-au desprins de The Punks şi au luat-o la vale… rău de tot… ajungând să încheie partida cu 16 – 11, într-un meci care, merită revăzut în reluare.
Felicitări şi „mix”-ului The Punks, şi poate că îi vom revedea după extragerile pentru etapa următoare a concursului nostru, în vreme ce echipa Nenea, părerea mea este că merită urmărită cum evoluează mai departe. Nu de alta dar mi-este limpede că dacă se doreşte ca CSGO-ul să aibă un viitor, acesta stă în rezultatele echipei Nenea. Vreţi să vă explic? Păi… e simplu…
Nu vă este limpede că dacă tăticii de la Nenea câştigă partidele, copii lor le vor călca pe urme, astfel că existând deja o generaţie de viitoare rezerve ale echipei Nenea, CSGO-ul de peste câteva decenii, are cu siguranţă un viitor?!

Eazy Company a pierdut în faţa celor de la 4SF, din cauza gagicilor din propria lor galerie!

Când le-am urmărit meciul, eram deja pe jumătate adormit! Era aproape ora 1 din noapte, iar oasele mele se resimţeau! Deh…
Doar căţeaua mea, Cara Mia, din fotoliul ei care nici să respire sub cele 90 de kilograme nu cuteza, ei bine, spun că… căţeaua mea se uita cu-n ochi la meci, lătrând sau mârâind, în funcţie de cum se derula meciul, în vreme ce ochiul celălat, prevăzător, îi patrula prin casă! Deh… o reală bestie ucigaşă dar cu microb după CSGO, asta devenise Cara Mia din prima zi de competiţie!
Iar când Cara Mia s-a enervat şi a tras un lătrat, de-am sărit din fotoliul în care mă apucase sforăitul, am realizat imediat că Eazy Company o luase rău de tot pe cocoaşă; 16-11! Fapt ce mi-o supărase pe căţeaua care, mârâind continuu a ameninţare, s-a dus în camera neveste-mii să adoarmă…
Nu prea înţelegeam nici eu de ce pierduse Eazy Company, căci băieţii îmi erau simpatici, mai ales că-şi aleseseră numele după un film americănesc, de război, care îmi mersese la suflet, însă azi, am primit un e-mail care a explicat totul!
Iată ce era scris în e-mail;
„Homer… Acum că oficial am părăsit competiția, după un meci foarte prost gestionat de noi și cu mâinile tremurânde de la presiunea pe care ne-am autoindus-o (și de la prietenele noastre care se uitau la meci, haha), doresc să mulțumesc în numele echipei pentru organizarea unei asemenea competiții.“

Deci… ce ne-au dat de înţeles jucătorii de la Eazy Company, scriindu-mi acest e-mail? Că au avut mâinile tremurânde din cauza presiunii pe care şi-or autoindus-o? Categoric, nu! Vina o poartă doar prietenele lor, care le făceau galerie! Ce naiba, vreţi să vă învăţ eu să citiţi printre rânduri, atunci când un mascul vrea să transmită un mesaj semenilor săi?
E limpede… Când anume ne tremură nouă, bărbaţilor, mâinile? Vă spun tot eu…
La bătrâneţe, aşa, pe la vârsta mea când rişti să dai în Parkinson… La tinereţe, când îţi foloseşti mâinile ca să facă treaba aia ruşinoasă, care dă în orbire… Şi atunci când în loc să ai mâna pe maus-ul de joc, tu ai mâinile prin sutienul iubitei!
Păi aşa vroiaţi voi să câştigaţi, mă Easy Company? Cu mâinile băgate… doar voi ştiţi pe unde? Păi, nu s-a supărat căţeaua mea pe drept cuvânt, că v-a mirosit de la distanţă, că nu vă erau deştele pe maus…?
În fine… realitatea este că echipa adversă, adică jucătorii de la 4SF, alcătuită din băieţi numa’ moldoveni de-ai Vrâncioaiei, din jurul Focşani-ului… pentru cine dintre voi nu ştie, Vrâncioaia nu a fost vreo jucătoare de CSGO ci baba care i-a salvat domnia lu’ Ştefan Vodă, căci şi-a trimes femeia copchii la luptă cu otomanii… repet, echipa 4SF şi-a dorit mai mult să obţină victoria, astfel că rezultatul i-a fost favorabil!

Royal Strikers şi Ready Aim Fire şi-au câştigat bătăliile, în faţa unor jucători care-au greşit serverul de joc; ei căutau de fapt, să joace Zombie!

Aceste meciuri le-am urmărit cu atenţie doar câteva runde, căci în rest, după primele runde de joc, m-a apucat căscatul şi mi-am spus că decât să pierd vremea urmărind cum 2 echipe măcelăresc tot ceea ce prind pe hărţile de joc, mai bine fac ceva util pentru sănătatea mea mintală!
Şi, în vreme ce m-am apucat de scris pe laptop un articol la ziar, îl îngânam cu voce tare pe Andrei… zis SwaMp, care prezenta meciul. Iar când el spunea… “Încă o rundă luată de Royal Straikkkkkk”… eu repetam cu voce tare şi cu gândul la ceea ce scriam; …”încă un punct pentru Strikersssssss…”etc.
Idem şi cu jucătorii de la Ready Aim Fire care, vreme de juma de oră, cât au durat fiecare meci, la fel ca şi jucătorii de la Royal Strikers, au pictat pereţii hărţilor de joc cu sângele echipelor adverse, precum picta Picasso şi Gogain! Într-o veselie!
Atât jucătorii de la Lunatic cât şi Magic Raisers au jucat, de parcă erau jucători de joc “Zombi”, nu CSGO! Lunaticii au luat abia 3 runde de joc, în vreme ce “magicienii” de la Raisers, au luat 4 runde.
Huuooooooo/la pătrat!
Mai bine vă invit pe domeniul serverelor noastre de joc şi vă ofer să-mi administraţi serverul de joc “Zombie”… că pe hărţile alea cu siguranţă sunteţi în elementul vostru! Fără supărare!

Vineri (adică azi) e zi liberă, astfel că ne revedem în faţa twitch-ului lui Andrei SwaMp, doar sâmbătă, 18 mai 2019, de la orele 18,30.
Va fi ultima zi de meciuri din etapa de Preliminarii, apoi… tot sâmbătă seara, târziu în noapte, va avea loc extragerea a 9 echipe de joc, din echipele care au pierdut în prima fază şi care vor continua competiţia în etapa a 2-a!
Căpitanii echipelor sunt invitaţi pe TS sau vor putea urmări înregistrarea, a doua zi! Oricum, vor primi de la mine pe email, organigrama de joc a etapei a 2-a!

Ne revedem sâmbătă!
Vom avea de urmărit următoarele meciuri din finala etapei Preliminare:

    1. – Orele 18,30 – Unespected CSGO – EF
    2. – Orele 20,00 – Invento – Bucharest Five
    3. – Orele 21,30 –  Pride Esports – Knockout (actualizat sub un nou nume surpriză!)

   Va urma… Extragerea celor 9 echipe pentru continuarea competiţiei, etapa a 2-a.

Iar Duminică va începe ETAPA A 2-a!

Pe curând!
Manager
Avulon.ro
Julien Tănase
“Homer”