În atenţia jucătorilor de CSGO! Joi, 9 mai 2019, orele 20,00 începe OFICIAL, primul meci din cadrul  Concursului CSGO pe echipe (5vs5), intitulat „ULTIMATE HEADSHOT”!

În atenţia jucătorilor de CSGO! Joi, 9 mai 2019, orele 20,00 începe OFICIAL, primul meci din cadrul Concursului CSGO pe echipe (5vs5), intitulat „ULTIMATE HEADSHOT”!

472 views
2

Bine v-am regăsit, stimaţi privitori pasionaţi şi jucători de CSGO!

          Gata! Joi, 9 mai 2019, începând cu orele 20,00 vor începe, oficial,  meciurile din cadrul Concursului CSGO pe echipe (5vs5), intitulat „ULTIMATE HEADSHOT”!

          În seara de 5 mai, orele 20,00, într-o transmisiune directă pe canalul de twitch, a prezentatorului nostru, Andrei Pintică zis „SwaMP”, a avut loc extragerea pentru ocuparea poziţiilor în faza de PRELIMINARII, a celor 46 de echipe înscrise în concurs.

Aici, aveţi link-ul înregistrării extragerii… https://www.twitch.tv/videos/420855621

Totodată, alăturat (mai sus) veţi regăsi tabelul meciurilor din faza de PRELIMINARII, echipele inscrise în concurs si Graficul desfăşurării acestei prime faze a  concursului, cu precizarea că în fiecare zi în care se vor desfăşura meciuri, pe acest site si pe pagina de facebook a domeniului Avulon.ro, vom anunţa meciurile care se vor desfăşura în ziua respectivă.

Conform graficului acestui concurs, ce va fi afişat periodic, după finalizarea fiecărei etape a concursului, perioada de desfăşurare a concursului „Ultimate Headshot” este 9 mai 2019 – 9 iunie 2019!

          Adică… 1 lună de campionat de CSGO, în care echipe precum Nexus Gaming, Red Fear Esports, Royal Strikers, Invento, The 300, Lunatic sau Mistakes – ca să amintesc doar unele dintre ele, fără însă a le omite şi pe restul, la fel de importante şi de valoroase pentru piaţa actuală a jucătorilor de CSGO – s-au prins într-o încleştare, „pe viaţă şi pe moarte”, rezultatul final fiind recunoaşterea valorii jucătorilor români, maeştrii ai esportului românesc!

           Toate meciurile vor fi transmise live, pe canalul lui Andrei Pintică, „SwaMP”, şi pe pagina noastră de Youtube!

            Vom reveni cu noi informaţii!
            Pe curând,

Manager
Julien Tănase
Homer