În atenţia jucătorilor de CSGO! Homer, dixit: „Problemele tehnice care mai apar, din când în când,  în timpul derulării concursului, nu sunt „de la noi” şi nu vor afecta desfăşurarea concursului! Iar dacă jucătorii unei echipe au probleme de logare pe serverul de joc, din cauza anti-cheat-ului sau a internetului, meciul nu va intra în „forfait” ci se va amâna până la rezolvarea problemelor tehnice!

În atenţia jucătorilor de CSGO! Homer, dixit: „Problemele tehnice care mai apar, din când în când, în timpul derulării concursului, nu sunt „de la noi” şi nu vor afecta desfăşurarea concursului! Iar dacă jucătorii unei echipe au probleme de logare pe serverul de joc, din cauza anti-cheat-ului sau a internetului, meciul nu va intra în „forfait” ci se va amâna până la rezolvarea problemelor tehnice!

228 views
0

Bine v-am regăsit, stimaţi privitori pasionaţi şi jucători de CSGO!

           Cred că a sosit momentul în care e bine să abordez şi acest subiect, legat de apariţia, din când în când, a unor probleme tehnice ce fac ca meciurile programate la o anumită oră, să înceapă cu întârziere. Abordez subiectul pentru că vreau ca toţi jucătorii de CSGO înscrişi în acest concurs, să înţeleagă, că nu voi accepta niciodată, ca un meci să fie declarat „abandon” al echipei care are probleme de logare a jucătorilor pe serverul de joc, ci pur şi simplu se va amâna jucarea acestuia, până când problemele tehnice vor fi rezolvate.
             Spun asta pentru că, de curând am avut o asemenea problemă de logare a unor jucători ai unei echipe, pe serverul de joc, şi s-au şi găsit unii de la echipa adversă, să comenteze sugerând ca meciul să fie declarat „forfait”! Nu a fost tocmai fair-play din partea acelor jucători, le înţeleg dorinţa de câştig însă… să fim serioşi! Oricărui jucător i se poate întâmpla ca din cauza anti-cheat-ului să nu se poată loga pe server sau mai ştiu eu din ce alt motiv tehnic.
             Iar „forfait” (în engleză, pronunţat „forfe”…!) se va da doar echipelor care nu se prezintă pe TS-ul serverului competiţional, pentru logarea în joc!

             Problemele tehnice de aseară, au fost cauzate de update-urile de la Valve, care tocmai atunci s-au apucat să-şi facă simţită prezenţa, dând peste cap echipa mea tehnică, de supraveghere a serverelor de joc! E drept că aceste update-uri nu au afectat desfăşurarea meciurilor programate să se joace aseară, însă au dus la întârzierea începerii lor.
            Iar într-un caz ca acesta, care se numeşte „situaţie de forţă majoră”, staff-ul organizatoric nu are nici o treabă, căci nu ţine de noi rezolvarea problemei ivite. Bafta a făcut ca Valve să nu facă aseară, update-uri de lungă durată, căci în acel caz, am fi fost  nevoiţi să reprogramăm toate meciurile de ieri. Repet, mare baftă!

Link-ul alăturat … https://challonge.com/ultimateheadshot vă va duce direct pe site-ul pe care este bracket-ul meciurior programate ale acestui concurs. Updatat la zi! Vizionaţi-l zilnic, ca să fiţi la curent cu desfăşurarea meciurilor viitoare.

Meciurile din etapa a 2-a au început să devină mult mai profesioniste, mai tactice şi scot în evidenţă valoarea echipelor înscrise în concurs!

            Chiar dacă au început cu întârziere, meciurile jucate aseară au meritat să fie vizionate, căci deja s-a putut observa şi cu ochiul liber, dorinţa de câştig a jucătorilor înscrişi în acest concurs naţional de CSGO!
            Cel mai tensionat meci a fost cel jucat de echipele Well Done şi Dark Moon, care au jucat folosindu-şi tacticile pregătite, meci în care răsturnările de situaţie au făcut deliciul tuturor privitorilor!
            Well Done a fot de la bun început condusă de către Dark Moon, însă a recuperat imediat, ajungând să egaleze la scor echipa adversă, ca apoi să fie iar condusă cu câteva puncte, şi iar să ajungă s-o egaleze. Spre final, şi-a spus cuvântul stăpânirea de sine, mult mai bine gestionată de către jucătorii echipei Dark Moon, care au câştigat meciul cu 16 la 11.

            Dacă l-aţi fi auzit pe Andrei „swaMp”, cum a prezentat meciul, şi cu câtă înfocare şi pasiune explica tacticile de joc folosite de către cele 2 echipe, aţi fi spus că prezenta vreun meci din campionatul mondial de fotbal, în care jucau Pele şi Maradona! Când Andrei „swaMp”, începea „să se tureze”, sonorul TV-ului meu se ridica cu mii de decibeli, făcându-mi animalele din casă, să-şi ciulească atente urechile, căutând să afle pe unde naiba se ascundea individul care tulbura în asemenea hal liniştea casei, de parcă prevestea că vine cutremurul?!
            Pe scurt, a fost un meci de pomină!

            Bihorenii de la Biharian Betyars i-au învins pe cei din echipa U-From Hell, cu 16 – 2, în vreme ce Nameless Gods a fost învinsă cu acelaşi scor, 2-16, de către echipa Deschide Poliţia! Despre aceste echipe câştigătoare voi vorbi într-o postare viitoare, în funcţie de cum avansează „în carieră„!  

În această seară se vor juca meciurile:
Ora 20,00 = F5-4SF
Ora 21,00 = Constanta – Ravens
Ora 22,00 = Nexus Academy – 1TV

Vizionare plăcută.
Pe curând.

Manager Avulon.ro
Julien Tănase
„Homer”