În atenţia jucătorilor de CSGO! Echipa Constanta a bătut cu greu, echipa Rebel Devils, în vreme ce  Next Please a „însângerat” harta de joc cu „cadavrele” jucătorilor de la Aggresiv! Doar  Crooks s-a calificat, fără să joace, prin abandonul Clan-ului WTF!

În atenţia jucătorilor de CSGO! Echipa Constanta a bătut cu greu, echipa Rebel Devils, în vreme ce Next Please a „însângerat” harta de joc cu „cadavrele” jucătorilor de la Aggresiv! Doar Crooks s-a calificat, fără să joace, prin abandonul Clan-ului WTF!

638 views
1

Bine v-am regăsit, stimaţi privitori pasionaţi şi jucători de CSGO!

             După cum s-a ştiut public, aseară s-au disputat meciurile dintre primele 6 echipe extrase la sorţi, din cadrul Concursului CSGO pe echipe (5vs5), intitulat „ULTIMATE HEADSHOT”!

            Astfel, începând cu ora 20,30, echipa Constanţa a jucat cu echipa Rebel Devils, la ora 22,15 a urmat Next Please cu Aggresiv iar Crooks trebuia să joace de la orele 23,00 cu Clanul WTF.
            Pentru cei care nu au putut viziona meciurile pe canalul de twich a lui Andrei Pintică, sau „SwaMp”, cum e cunoscut îndrăgitul nostru prezentator, pe scurt vă voi face o prezentare, în doar câteva cuvinte, lăsându-vă link-ul aici… https://www.twitch.tv/videos/420855621 către meciurile înregistrate şi ulterior postate pentru publicul doritor.

Echipa Constanta a bătut cu greu, echipa Rebel Devils, în vreme ce  Next Please a „însângerat” harta de joc cu „cadavrele” jucătorilor de la Aggresiv! Doar  Crooks s-a calificat, fără să joace, prin abandonul Clan-ului WTF!

 
            În primul meci, echipa Constanţa a avut de disputat o luptă încleştată cu jucătorii din echipa Rebel Devils, care s-au ţinut cu dinţii de fiecare punct obţinut, reuşind chiar, ca pe parcursul meciului, nu doar să recupereze din handicap ci şi să preia conducerea la puncte. În final, Constanţa a câştigat meciul, cu scorul de 16 – 14, în faţa celor de la Rebel Devils, însă toţi jucătorii de la Constanţa erau terminaţi psihic! Probabil că doar marea şi nisipul plajei de pe litoral vor reuşi să-i ajute să-şi revină din şocul emoţional al primului meci pe care, sunt convins, nu credeau că va fi atât de greu de câştigat!

            Echipa Rebel Devils mai are o şansă ca să reintre în concurs, cu ocazia extragerii celor 9 echipe din rândul echipelor pierzătoare, pentru completarea echipelor care vor disputa meciurile din etapa viitoare. Şi sincer, chiar îmi doresc ca Rebel Devils să aibă norocul să re-intre în concurs, căci este o echipă de forţă, care din câte a dovedit în meciul disputat, are destule resurse dacă prinde o zi bună, să reântoarcă orice scor nefavorabil, în avantajul lor şi chiar să câştige o competiţie. Le doresc multă baftă şi noroc la extragerile din etapa viitoare!

            Next Please e de departe, una dintre echipele care merită să fie privită  cu atenţie, căci strategia de joc, vitalitatea jucătorilor şi mai ales, nonşalanţa cu care fac frag-uri, descriu o echipă care, dacă şi România va pune accent pe eSport, în special pe CSGO-ul competiţional, are mari şanse să devină o echipă cu pretenţii la profesionişti!

            În meciul disputat, Next Please a „însângerat” pur şi simplu, harta de joc, presărând-o cu „cadavrele” jucătorilor de la Aggresiv care… ca să fiu sincer până la capăt, au demonstrat că şi-au greşit numele echipei; până şi motanul neveste-mii e mai agresiv decât ei!

            Când meciul a ajuns la scorul de 14 – 2 pentru Next Please, jucătorii de la Aggresiv au sesizat staff-ul organizatoric al competiţiei, că delay-ul este prea scurt, fără să facă vreo acuzaţie! În urma dezbaterilor, s-a constatat că  delay-ul era „ok” însă mult prea scurt pentru gustul jucătorilor de la echipa Aggresiv, astfel că echipa Next Please, fără nici o ezitare, ca să nu mai existe dubii legate de profesionalismul lor de joc, a luat hotărârea, de comun acord cu staff-ul organizatoric, să reia meciul de la o!

            Şi… urmăriţi meciul înregistrat! Scorul final; Next Please a câştigat, din nou, în faţa celor de la Aggresiv, cu scorul de 16 – 2!
            Felicitări pentru fair-play, jucătorilor de la Next Please, şi succes la extrageri echipei Aggresiv, care, poate că dacă şi-ar fi pus numele de „Zombi”… erau mai aproape de realitate! Chiar aşa au şi jucat; bulversaţi precum cadavrele umblătoare!
            Glumesc, desigur… ca orice jurnalist de competiţii!

            Iar seara s-a finalizat în linişte, căci cu toată dorinţa de făcut „frag-uri fără număr”, a jucătorilor de la Crooks, echipa Clan-ului WTF nu s-a prezentat să dispute meciul, pentru motivul invocat ulterior, că le lipsea un jucător din echipă, acesta fiind bolnav.

            Ei, pe naiba! De parcă nu puteau activa rapid o rezervă, precum au făcut atâtea alte echipe, care ne-au „bombardat” în ultima perioadă de timp cu cereri de introducere în competiţie, a jucătorilor-rezervă!

            Nu vreau să fiu prea dur, însă mie îmi place competiţia! Iar atunci când  mă înscriu în vreo competiţie sau examen, etc…  vreau să şi câştig! Sau să iau examenul! Iar pentru asta, dacă sunt ambiţios, „calc peste cadavre”; nu mănânc, nu beau, nu mă duc la femei, nu ies cu amicii, nu fac nimic altceva decât mă pregătesc pentru competiţie sau învăţ pentru examen! În rest, nimic nu contează! Cheia succesului stă în ambiţia ta de nestrămutat, de a reuşi şi sacrificiul plăcerilor personale, pentru aţi vedea visul cu ochii!

            Ori, dacă te-ai înscris în competiţie, cu scopul de a câştiga, atunci căpitanul acesteia sau managerul echipei, face pe dracu în patru, ca echipa să joace fiecare meci! Chiar dacă are vreun jucător spitalizat, şi bandajat din cap până-n picioare în ghips, dacă are degetele libere, îi duce laptop-ul la pat şi s-a rezolvat problema! Iar dacă nici aşa nu merge, îşi bagă fratele, pe sor-sa, pe maică-sa sau pe bunicu-so, bolnav de Parkinson, între jucătorii rezervă! Am spus eu că există vreo limită – în sus – de vârstă, la rezerve? Nu există, aşa că explicaţia celor de la WTF, din păcate, nu e pertinentă.

            Prin urmare, hotărârea staff-ului organizatoric a fost ca echipelor care nu se prezintă la meciuri, să nu li se mai ofere şansa să participe la extragerea pentru etapa următoare! Astfel că aseară, ne-am şi despărţit definitiv, în această competiţie, de Clanul WTF! Poate ne vom reântâlni, la o competiţie viitoare…

În această seară se vor disputa următoarele meciuri:
Orele 20,00 – Redemtion – Impuls
Orele 21,30 – Noctua – Well Done
Orele 23,00 – Mistakes – F5

Baftă tuturor echipelor!
Sper să avem parte de meciuri „însângerate”!

Pe curând

Manager
Avulon.ro
Julien Tănase
„Homer”