În atenţia jucătorilor de CSGO! După alte 2 zile de meciuri „însângerate”, avem deja o concluzie; Redemtion, Mistakes, TitanFP şi SeTrage au fost scoşi „cu făraşu” de pe hărţile de joc, putând să se laude în continuare că; „Bro, am jucat f bine… de s-au căcat adversarii pe noi!” Derby-ul care a aprins pasiuni, s-a jucat între echipele Ravens şi Namelles God! ŞOC! O fată a făcut diferenţa!!

În atenţia jucătorilor de CSGO! După alte 2 zile de meciuri „însângerate”, avem deja o concluzie; Redemtion, Mistakes, TitanFP şi SeTrage au fost scoşi „cu făraşu” de pe hărţile de joc, putând să se laude în continuare că; „Bro, am jucat f bine… de s-au căcat adversarii pe noi!” Derby-ul care a aprins pasiuni, s-a jucat între echipele Ravens şi Namelles God! ŞOC! O fată a făcut diferenţa!!

457 views
3

Bine v-am regăsit, stimaţi privitori pasionaţi şi jucători de CSGO!

Zburam cu Olimpya pe serpentinele pasului Tihuţa, având în gând doar o singură dorinţă; să ajung dracului odată acasă, în fotoliul meu şi să prind meciurile din concursul de CSGO, iniţiat de firma pe care o conduceam.
Nu aveam pic de emoţii că meciurile nu se vor desfăşura conform programului, pentru că aveam încredere în staff-ul meu; „The King” era precum nick-ul său; o regalitate al serverelor de joc, „Rebel Kat”, un brav urmaş a lu’ Măria Sa, Ştefan cel Sfânt, tocmai îşi arătase profesionalismul în manageriatul unei competiţii, în vreme ce prezentatorul meciurilor competiţionale, Andrei sau „SwaMp”, cum era cunoscut în lumea competiţională, după ce în prima zi de competiţie, fusese „trădat” tocmai de microfonul care îi era tovarăsu’ de job, alături de care îşi câştiga pâinea, în final îşi intrase în mână, precum un jucător profi de poker.
Împreună cu ceilalţi manageri de servere şi utilităţi, „Sebasto”, „Asd”, „Bugzy”, „Cronos” şi „Balamaleee”, sprijiniţi de toţi adminii noştri de pe serverele comunităţii Avulon.ro, nici nu concepeam ca competiţia să nu se ridice la nivelul aşteptărilor unei competiţii profi, precum se ţineau pe alte servere de joc sau în campionatele din străinătate. La naiba… Doar n-om fi noi mai proşti ca alţii!
Curbă strânsă la dreapta şi am auzit-o pe Olympia; „Poliţia!”
Am şi frânat brusc, bazându-mă pe reflexe şi de la 160 km/oră, în nici 2, 3 secunde, eram în limitele legalităţii! Ufff.. Atâta-mi mai trebuia… Să rămân acum şi fără carnet!
Ţi-ai găsit; semnalele luminoase ale girofarurilor MCV-ului Poliţiei rutiere nu prevesteau nimic bun!
Am parcat regulamentar, încercând să am o mutră de om relaxat. În fond… era imposibil ca „MCV-ul groazei” să mă fi „văzut”, când aveam 160 km/oră! Olympia mea nu mă trăda, niciodată! O fi fost ea curvă uneori, şi îşi mai făcea de cap, însă să mă dea legat pe mâna miliţienilor, asta, nu! Îmi cunoşteam prea bine partenera de drum, ca să nu am încredere în ea. Altfel… ştia că-mi bag picioarele în ea, şi nu doar ca s-o fac să zboare cu viteza gândului, ci la propriu. Eram capabil s-o abandonez pe marginea drumului. Să facă, dracu, centura!
-Actele Dvs, vă rog!
Am salutat politicos, şi i-am întins actele subofiţerului de poliţie. Era prea politicos cu mine, ca să fac pe talentatul, căci nu ştiam încă de ce mă oprise. Categoric, nu mă putuse prinde încălcând legea rutieră!
S-a dus la MCV şi s-a baricadat în maşină. Mi-am aprins o ţigară, gândindu-mă că dacă stă mai mult de 10 minute, pierd deschiderea primului meci de CSGO! La dracu… Hai, miliţiene, grăbeşte-te!…
S-a reântors la maşină şi mi-a întins actele:
-Nu ştiam că aveţi centura purtată aşa… Am crezut că nu purtaţi centura! Îmi permit să vă întreb, cum merge maşina?
Iniţial, nu l-am înţeles, apoi de surpriză, era să-mi înghit ţigara! M-am şi înnecat cu fumul de ţigară dar în final, am reuşit să mă bâlbîi, zâmbind;
-E… o… bijuterie! Merge bine…
-Da. Facem şi noi maşini bune şi se vând a dracu de bine la export! Vă doresc călătorie plăcută! mai spuse poliţistul şi după ce mă salută, se duse la MCV şi dispăru pe serpentinele lăsate deja în urmă de mine.
-Sa-mi bag… miliţiene! De asta m-ai oprit? Ca să mă întrebi de draga mea Olympia? Trăzni-te-ar…
Încă amuzat de întâmplare, mi-am şi băgat picioarele în Olympia mea, care ascultătoare şi docilă, zbura din nou, cu peste 160 km/oră, pe serpentine. Ştiam că „fata” mea, era „îndrăgostită” de mine, aşa că devenisem un profitor; când „o călcam”, aveam pretenţia să zboare!
Uitasem deja de accidentul avut cu Dezdemona, şi de faptul că m-am dat de 3 ori peste cap cu ea, căzând în prăpastia uriaşă! Nasoală treabă, de s-au crucit toţi cunoscuţii mei, cum de Dezdemona avea daună totală, ajungând la fier vechi, în vreme ce eu, ieşisem din prăpastie, fără nici o zgârietură?
La ora 19,30, mă aflam în fotoliul meu, cu cafeaua în mână. Pierdusem doar primul meci din competiţie, cu toate că „o călărisem” pe Olympia, aflată în parcarea din faţa casei, de curgeau apele pe ea! Deh… doar din vina ei întârziasem. Dacă nu îi atrăgea atenţia miliţianului cu MCV-ul, aş fi ajuns de mult acasă! Curva dracului!…
…………….

Redemtion, Mistakes, TitanFP şi SeTrage au fost scoşi „cu făraşu” de pe hărţile de joc, putând să se laude în continuare că; „Bro, am jucat f bine… de s-au căcat adversarii pe noi!”

Redemtion a pierdut cu 3 la 16, în faţa jucătorilor de la Impuls, în vreme ce băieţii de la F5 au şters pe jos cu cei de la Mistakes, cu 16 – 1. Au fost 2 meciuri pe care, îmi doresc acum să fi suferit de boala Alzheimer, ca să le uit definitiv la cât de umilitoare au fost pentru echipele pierzătoare!
În schimb, băieţii de la Doxa Esports au zugrăvit pereţii hărţii de joc, cu cei de la TitanFP, bătându-i cu 16 – 0 , de m-au făcut să exclam, la finalul meciului; „Bravo Doxa! S-a dus dracului şi Fabrica de Pâine, din Titan”!
Ultimul meci, dintre aceste meciuri pe care, repet… sfatul meu e că mai bine le urmăreşti fiind bolnav de Alzheimer, ca să le poţi uita, repede-repede!… s-a jucat între Deschide Poliţia şi SeTrage!
Parcă era un film între hoţi şi vardişti! „Miliţienii” de la Deschide Poliţia… cum dracu şi-or fi ales numele ăsta?… cum auzeau că SeTrage pe hartă, lichidau tot ce mişcă; reclamele de pe harta de joc, ecranele tv-urilor plasate prin diverse încăperi, capete de jucători ai celor din echipa SeTrage… tot, tot… de parcă deveniseră obsedaţi!
Cât dracu trebuie să ai IQ-ul ca să-ţi pui numele echipei SeTrage? Nu s-a gândit nimeni că numele acesta e precum o cârpă de culoarea roşie pe care o fluturi în faţa unui taur furios? Logic că atragi, nu doar blestemul dar şi gloanţele. Cu-atât mai mult cu cât, ghinion frate; SeTrage au dat taman peste „Deschide Poliţia”! Curat ghinion!
La beci cu ei! Şi aşa s-a şi întâmplat; „miliţienii” i-au bătut cu 16 – 2! Poate le dă vreun Tribunal, celor de la SeTRage, pe viaţă!!!

Concluzia mea a fost următoarea; după aceste meciuri umilitoare, celor 4 echipe umilite nu le mai rămâne altceva de făcut, decât să le spună tuturor cunoscuţilor care NU au văzut cum s-au derulat meciurile şi cât de prost au jucat;
-„Bro… am jucat foarte bine… de s-au căcat adversarii pe noi!”
Nu e nici o ruşine să recunoască că poate mai bine s-ar fi apucat de jucat „Mario”… sau şotronul în faţa blocului!
………….

Surpriza serii de sâmbătă: O fată a câştigat DERBY-ul, dintre Namelles God şi Ravens!

Din fericire, meciul dintre echipele Namelles God şi Ravens mi-a şters din memorie, toată impresia dezolantă pe care o trăisem aseară, după cele 2 meciuri în care cuvântul UMILINŢĂ fusese scris cu „sângele” jucătorilor din echipele pierzătoare, pe toţi pereţii hărţilor de joc ale concursului de CSGO!
Ştiam că Ravens este o echipă de puştani, elevi de liceu, ce abia de îşi căpătaseră buletinele de identitate, şi care erau cu toţii din Ploieşti. Asta însemna că formau o echipă de jucători, deja sudată, jucători care jucau împreună de ceva vreme. În schimb, despre Namelles God nu ştiam decât că aveau un căpitan de echipă care… era fată! Nu că m-ar fi mirat asta, pentru că pe serverele noastre jucau multe fete şi deci, existenţa fetelor pasionate de CSGo, nu mai constituia o surpriză pentru mine.
Însă… din câte ştiam, Beatrice era singura fată din concursul organizat de firma mea!
Şi a început meciul!
După primele runde, câştigate ba de o parte, ba de alta, am realizat că mă aflu în faţa unui meci care va deveni DERBy-ul acelei seri! Ceva din mine îmi spunea asta! Flerul meu, de jucător amator, îmi spune asta…
Şi nu m-am înşelat!
La un moment dat, scorul ajunsese undeva, pe la 13 – 7 pentru Namelles God, şi gândul mi-a fugit să număr câte meciuri au de recuperat cei de la Ravens.
Nu ştiu nici acum, când scriu aceste rânduri, de ce mi-a trecut prin cap ideea că Ravens va reuşi să-i ajungă pe cei de la Namelles God! Zău că nu ştiu… Probabil faptul că îi ştiam ca fiind o echipă unită şi deci, care putea avea resurse de nebănuit?…
Şi brusc, prin faţa ochilor a început să mi se deruleze scorul meciurilor câştigate de Ravens, care meci după meci, s-a apropiat vertiginos de scorul celor de la Namelles God, şi în final au reuşit să egaleze echipa adversă, condusă de Beatrice, de am sărit din fotoliu, strigând; „Bravo, măi copii!”
De entuziasmat ce eram, dacă în clipa aceea, în saloon-ul în care mă aflam urmărind meciurile la TV, ar fi intrat nevastă-mea, împreună cu câinii şi pisicile ei, pe toţi i-aş fi pupat, chiar dacă Cara-Mia, „marca” Cane Corso – de vreo 90 de kile – şi care e febleţea mea, m-ar fi umplut de bale, din cap până-n picioare, iar din gură aş fi scos un întreg şomoiog de păr!
Deh… atunci când îţi iubeşti nevasta, musai trebuie să-i iubeşti şi zestrea!

Şi s-a ajuns şi la prelungiri! Un meci cîştigat de Ravens, care preia conducerea, alt meci câştigat de Namelles God, care egalează!
Urmăream desfăşurarea meciurilor, cu sufletul la gură. Cu toate astea, ceva nu-mi dădea pace! CEVA… nu era în regulă!!!

În final, am realizat că echipa Nemelles God juca în doar 4 jucători din 5iar jucătorul care mai mult era AFK… parcă aşa se spune când „adormi” pe harta de joc, nu?… era tocmai Beatrice, căpitanul echipei!
Namelles God era deja condusă cu 1 punct, de către Ravens, care avea meciul în mână! Era la doar 1 singur punct distanţă de câştigarea competiţiei!
Nu ştiam ce să fac şi în final, când tocmai vroiam să-l sun pe Rebel Kat, ca să-l întreb ce naiba se întâmplă, căci mi se părea incorect ca după ce echipa Ravens ar fi câştigat competiţia – lucru de care nu mai aveam nici o îndoială – şi care arătase că este o echipă cu un foarte mare potenţial, după ce îşi revenise şi recuperase peste 10 puncte – să se spună în şoaptă sau pe la colţurile serverelor de joc, concurente, că Ravens câştigase doar pentru că echipa Namelles God jucase în 4 jucători!
Nu era deloc corect ca victoria echipei Ravens, să fie ştirbită de vreo bârfă!
Tocmai intenţionam să-mi iau SMart-ul şi să-mi sun omu’, când văd pe ecran, că Rebel Kat anunţase pauză tehnică, în chat-ul serverului de joc!
Mi-era clar că omu’ meu observase că Namelles God aveau deja o reală problemă, astfel că am aşteptat să reânceapă meciul. Şi surpriză… Beatrice, căpitanul celor de la Namelles God a reînceput să-şi facă simţită prezenţa, imediat cum a reînceput meciul!

N-am să mai continui cu adevărata epopee-dramă, în care s-a transformat meciul avut în mână de către echipa Ravens care, în final pierde cu scorul de 19-17, în faţa echipei Namelles God, condusă de Beatrice! N-am să mai continui, ci voi puncta doar esenţialul!

După finalizarea meciului, toţi jucătorii echipei Namelles God s-au dus în camera de pe TS (chat-ul) serverelor de joc, în care era strânsă echipa Ravens, şi le-au mulţumit pentru fair-playul de care au dat dovadă, cu tot riscul la care s-au expus; acela de a pierde meciul! Iar jucătorii de la Ravens, pentru mine, nişte reali campioni, au declarat că altfel nici nu ar fi putut proceda, căci aşa li s-a părut corect să procedeze!
………….

În fond, ce se întâmplase?
Ei bine… Beatrice, care lucrează într-o sală-pub de internet, era la servici în clipa în care se derula meciul echipei Namelles God, astfel că fata juca cu un ochi la meci şi cu altul la clienţii care îi solicitau serviciile! La un moment dat, vreme de vreo 4… 6 runde de joc, fata nu mai putuse intra în competiţie, decât rareori, şi doar atunci când nu avusese clienţi, fapt ce s-a văzut în jocul echipei Namelles God, care a început să fie condusă cu 4… 6… 7 puncte, de către echipa Ravens!

Spre finalul meciului, când Ravens mai avea doar 1 punct ca să obţină victoria, la intervenţia lui Rabel Kat, s-a luat o pauză, ca Beatrice să poată reintra în joc, ca măcar pe final să poată participa. Cum Beatrice reuşise între timp să vorbească cu managerul ei, de la serviciu, care s-a înduplecat şi i-a dat aprobarea să poată continua să joace în competiţie, fata s-a reântors în joc datorită pauzei solicitate de către Rebel Kat, cu acordul echipei Ravens, astfel că meciul a putut fi continuat de cele 2 echipe, având toţi jucătorii activi.
…………….

De ce Ravens a fost fair-play? Pentru că nici una dintre echipe nu mai avea dreptul la o pauză tehnică, căci şi le consumaseră!
Cum unul dintre articolele Regulamentului competiţiei spune clar că, în timpul competiţiei, la cererea echipelor de joc şi doar cu acordul Conducerii Staff-ului organizatoric, se va aplica pe loc, orice decizie luată de staff… Rebel Kat, în urma solicitării jucătorilor din echipa Namelles God care i-au explicat situaţia, a aplicat tehnic, o altă pauză tehnică, în afara programării oficiale, oferindu-i astfel posibilitatea Beatricei, să poată reintra în competiţie! Şi a făcut acest lucru, CU ACORDUL echipei Ravens, care, chiar dacă a pierdut în final meciul, în faţa echipei Namelles God, prin gestul lor, au devenit adevăraţi campioni, în faţa mea! Şi a tuturor altor echipe! Şi asta datorită fair-play-ului de care au dat dovadă!

Îmi doresc din suflet ca la viitoarele extrageri din rândul echipelor pierzante, pentru etapa a 2-a a concursului, să văd că echipa Ravens a reintrat în joc, căci merită! Sunt nişte adevăraţi „fii de găzari”, iar părinţii lor, pot fi mândri de ei!

NOTĂ specială:
Finalul meciurilor de aseară, a fost ţinut de echipa Sălbaticii, care… au fost trasformaţi în nişte bieţi vampiri sugători de… sânge, (sper!)… de către echipa DARK MOON, care i-a făcut să-şi bea din propriul lor sânge, de 16 ori! Scor final 16 – 8!
Ciudată coincidenţă, nu credeţi? Eu ştiam că doar când e LUNĂ plină, se transformă toţi ciudaţii!!!

Pe curând,

Manager
Avulon.ro
Julien Tănase
Homer

NOTA:
Meciurile din seara asta (duminică – 12 mai 2019) sunt:
Vexum Esports – 1TV – ora 18,30
UFH – The 300 – ora 20,00
Redfear Esports – Night Souls – 21,30
The Gorillas – Envvictus – 23,00