În atenţia jucătorilor de CSGO! Din 15 februarie şi până în data de 15 aprilie 2019, încep înscrierile  pentru Concursul CSGO pe echipe (5vs5), intitulat „ULTIMATE HEADSHOT”! Premii în valoare de peste 3000 euro!

În atenţia jucătorilor de CSGO! Din 15 februarie şi până în data de 15 aprilie 2019, încep înscrierile pentru Concursul CSGO pe echipe (5vs5), intitulat „ULTIMATE HEADSHOT”! Premii în valoare de peste 3000 euro!

789 views
4

Bine v-am regăsit, stimaţi jucători de CSGO!

Ştiu că deja s-a răspândit vestea în legătură cu concursul de CSGO pe echipe, 5 vs 5, intitulat „ULTIMATE HEADSHOT” şi pe care, împreună cu colegii mei admini, din cadrul comunităţii serverelor de joc avulon.ro îl tot gândim, regândim, recalculăm şi totuşi, îl pregătim cu paşi mai mici sau mai mari, astfel că prin postarea de faţă, m-am hotărât să dau publicităţii faptul că suntem la doar o „aruncătură de băţ”, vorba aia, de marele eveniment!

Pe scurt, începând cu data de 15 februarie 2019 şi până în data de 15 aprilie 2019, va începe perioada înscrierilor echipelor de CSGO, care vor dori să participe la acest concurs. Totodată, începând cu aceiaşi dată, întreg mediul online va fi „bombardat” de reclama acestui eveniment care, ne dorim să stârnească interesul tuturor jucătorilor români, pasionaţi de CSGO, indiferent că locuiesc în colţurile cele mai îndepărtate ale ţării, sau îşi duc traiul în străinătate.

Informaţii detaliate despre acest concurs, modul de joc, taxa de înscriere, regulamentul de joc şi tot ceea ce interesează despre acest eveniment, vor fi publicate în curând, pe site-ul avulon.ro, la secţiunea „Concursuri”!

Notă:
Şi pentru că ne îndreptăm cu paşi mari spre primăvară, începând cu data de 1 martie 2019, orele 24,00 va începe Concursul intern al serverelor de joc avulon.ro, intitulat „Counterist-ul „Ghiocel” al PGLArena”, care se va finaliza în ziua de 31 martie 2019, orele 24,00.
Înscrierile oficiale pentru acest concurs, vor începe  în data de 25 februarie 2019. Cei care, în ultima perioadă de timp, s-au şi grăbit să se înscrie pe secţiunea „Concursuri”, fără să ştie precis la ce concurs intern vor lua parte, sunt consideraţi ca şi înscrişi.
Informaţiile detaliate despre acest concurs, despre premiile acordate, regulamentul de joc şi tot ceea ce interesează despre acest eveniment, vor fi publicate pe site-ul avulon.ro, la secţiunea „Concursuri”, după data de 20 februarie 2019!

Nota II:
In data de 15 februarie 2019, orele 24,00, LISTA  DE BAN-uri a avulon.ro… VA FI ŞTEARSĂ! Oferim astfel şansa tuturor jucătorilor de CS, să se poată înscrie la cele 2 evenimente organizate de către avulon.ro! După această dată, orice jucător care va mai fi ban-at pe serverele de joc, pentru folosirea de coduri sau pentru înjurii aduse adminilor de joc, ATÂT ÎN FAZA PRELIMINARĂ CÂT ŞI ÎN TIMPUL DERULĂRII CELOR 2 CONCURSURI, nu va mai avea acces pe serverele comunităţii avulon.ro, PE VIAŢĂ! 

CEO
Julien T.