În atenţia jucătorilor de CSGO! Derby-ul serii de duminică, între RedFear Esport şi Night Souls s-a derulat conform spuselor împăratului Iulius Cezar; „Veni, Vidi, Vici!”. Jucătorii de la U-From Hell i-au cocoşat pe toţi „spartanii” de la The 300, în vreme ce „babuinii” de la The Gorillas au fost trimişi direct la ZOO, de către Envvictus! Doar reşiţenii de la 1TV s-au calificat fără să tragă vreun glonţ, căci probabil de frică, jucătorii de la Vexum Esports au abandonat concursul!

În atenţia jucătorilor de CSGO! Derby-ul serii de duminică, între RedFear Esport şi Night Souls s-a derulat conform spuselor împăratului Iulius Cezar; „Veni, Vidi, Vici!”. Jucătorii de la U-From Hell i-au cocoşat pe toţi „spartanii” de la The 300, în vreme ce „babuinii” de la The Gorillas au fost trimişi direct la ZOO, de către Envvictus! Doar reşiţenii de la 1TV s-au calificat fără să tragă vreun glonţ, căci probabil de frică, jucătorii de la Vexum Esports au abandonat concursul!

236 views
0

Bine v-am regăsit, stimaţi privitori pasionaţi şi jucători de CSGO!

             Prima săptămână din Concursul naţional de CSGO, pe echipe – 5 vs 5 – intitulat „ULTIMATE HEADSHOT” s-a încheiat aseară târziu, în noapte, punctând astfel finalul primei jumătăţi a etapei de Preliminarii, a acestui concurs.

            După cum îmi făcusem deja obiceiul, m-am cocoţat în fotoliul meu de privitor de TV-Cinematograf, aflat în mijlocul saloon-ului şi cu Cara Mia moţăind la picioare, mi-am zis că merită să abandonez pentru o seară, vizionarea noului episod din Games Of Thrones, ce tocmai era pe cale să înceapă, curios fiind să văd ce se va mai întâmpla în concursul pe care îl patrona firma mea.
            Curiozitatea îmi era atrasă de echipa Red Fear Esports, care urma să joace în această seară şi care, era printre singurele echipe profesioniste de jucători de CSGO, înscrise în acest concurs. De fapt, în concursul patronat de firma mea, se înscriseseră singurele 2 echipe profesioniste din ţară; Red Fear Esport şi celebra echipă Nexus Games, vedeta de necontestat din CSGO-ul românesc! În rest… după ştiinţa mea, restul echipelor erau doar echipe de jucători amatori!
……………
          Voi face o mică paranteză, căci e necesară! Ca organizator al acestei competiţii naţionale, şi la valoarea premiilor pe care le pusesem la bătaie, ştiusem de la bun început că nu doar valoare premiilor dar şi pasiunea jucătorilor de CSGO, va convinge multe echipe să se înscrie în acest concurs, sau să determine jucători să-şi încropească la repezeală echipe, doar pentru a putea participa la competiţie. Fapt ce este de toată lauda pentru toţi jucătorii participanţi; amatori sau profesionişti.
            Că încă de la anunţarea competiţiei pe piaţa de CSGO, a şi început să se vehiculeze în mediul jucătorilor de CSGO, că finala competiţiei va fi câştigată de către echipa vedetă Nexus Games, urmată pe podium de echipa Red Fear Esport, iar acest aspect era pentru unii dintre jucători, mai mult decât o certitudine, era o realitate pe care, la rândul meu,  nu o puteam ignora. Însă, în sinea mea, îmi spuneam că până şi Nexus Games sau Red Fear Esports pot „beneficia” de ghinioanele unei zile proaste!
            Şi-atunci, acest concurs ar fi rămas veşnic în istoria CSGO-ului românesc, pentru că un posibil eşec al acestor 2 echipe de jucători profesionişti de CSGO, le-ar lega numele de competiţia organizată de mine şi mai mult chiar, ar fi reprezentat o nouă rampă de lansare în CSGO-ul românesc, a mult mai multor echipe de jucători amatori care, atunci când aud că în vreo competiţie se înscriu şi echipe precum Nexus Games sau Red Fear Esport, îşi pierd curajul şi nu mai vor să se înscrie în respectiva competiţie!  
            Din 132 de cereri de Formulare de Înscriere în competiţia organizată de firma mea, în final se înscriseseră doar 46 de echipe, şi ştiam din surse sigure, că mai bine de un sfert din echipele care nu îşi finalizaseră înscrierea, nu o făcuseră dintr-un simplu – şi egoist, spun eu – motiv; participarea în competiţie a celor 2 echipe de jucători profesionişti!
            Ce puteam însă face? Să am o competiţie cu 132 de echipe de amatori sau una în care să am mai puţine echipe dar să beneficiez totuşi de plăcerea de a mă delecta privind jocul jucătorilor profesionişti de la Nexus Games şi Red Fear Esport, trăind totodată şi cu speranţa, ascunsă ce-i drept, că poate, cine ştie… vreuna dintre aceste 2 echipe de profesionişti îşi va găsi „naş-ul” în această competiţie?  
            Vă imaginaţi cred, că am preferat să-mi satisfac plăcerea!
            Iar aşteptările mele nu s-au lăsat aşteptate, căci jocul echipei Red Fear Esport m-a lăsat fără replică!

Derby-ul serii de duminică, între RedFear Esport şi Night Souls s-a derulat conform spuselor împăratului Iulius Cezar; „Veni, Vidi, Vici!”. (Am venit! Am văzut! Am învins!)

             Meciul mult aşteptat, avea să întârzie vreo jumătate de oră, pentru că jucătorii de la RedFear Esports tocmai jucau într-o altă competiţie, de pe o platformă internaţională, astfel că în clipa în care am fost sunat de căpitanul echipei, ca să-mi ceară acordul privind amânarea meciului, am fost de acord.
             Căpitanul îmi spusese că dacă nu aş fi fost de acord cu amânarea, Red Fear Esports s-ar fi prezentat la timp pe serverul nostru de joc, ca să-şi ţină meciul chiar dacă ar fi fost descalificaţi din competiţia paralelă, însă nu am fost de acord să se facă asemenea sacrificii, căci era de preferat un compromis; chiar dacă competiţia noastră părea mai importantă valoric, în asemenea situaţii nu se mai putea pune problema mândriei sau a unor orgolii; conta doar pasiunea pentru joc a jucătorilor! Iar amânarea pentru o jumătate de oră a meciului, nu producea nici o gaură-n cer! Cu o singură condiţie; să nu dea desfăşurătorul programului de meciuri peste cap, căci nu vroiam să supăr pe nimeni din echipele care urmau în programa de joc. Cu-atât mai mult cu cât nu discutasem cu ele despre o eventuală întârziere a meciurilor programate.
            Şi astfel, în vreme ce echipa Night Souls, adversara celor de la Red Fear Esports au beneficiat de vreo jumătate de oră, de pauză de meditaţii legate de aceea Noapte (de duminică) a Sufletelor… ştiaţi cred, că numele lor c-am asta înseamnă, nu? … profesioniştii de la Red Fear Esports au învins c-am tot ceea ce aveau de învins pe platforma paralelă, reîntorcându-se apoi în competiţia noastră.
            Şi, a început… muzica şi dansul!

             Ei bine… spre uimirea mea tot mai crescândă, în nici 20 de minute şi nu cred că exagerez, jucătorii de la Red Fear Esport le-au spulberat sufletele celor de la Night Souls, trimiţându-le în Infernul lui Dante!
            Cu o viteză de joc absolut ameţitoare şi demenţială, jucătorii de la Red Fear Esports năvăleau precum hunii lu Atilla peste jucătorii de la Night Souls, care jucau de parcă erau sub hipnoză! Spuneai că-s urmaşii yoghini a lu Bivolaru, mereu încremeniţi şi prinşi pe picior greşit!
            Head-Shot-urile precise ale celor de la Red Fear Esports le împrăştiau creierii pe toţi pereţii hărţii de joc, în vreme ce tabela de scor şi rundele de joc se schimbau cu viteza unei tabele electronice a vreunui aparat de „păcănele”!
            Halucinant meci! În fotoliul meu, clipeam odată din ochi, şi din 5 jucători hipnotici de la Night Souls, mai rămăseseră doar 2… şi ăia deja înconjuraţi de toţi cei 5 jucători de la Red Fear Esports care, cum nu aveau deloc glume în program, îi măcelăreau şi pe cei 2 rămaşi, cu o plăcere perversă. Un asemenea măcel de joc, nu se mai văzuse de la Ginghis Han, încoace!
            Şi astfel, repet… în nici 20 de minute, Red Fear Esports le-a împrăştiat sufletele în Infern, celor de la Night Souls, transformându-i în nişte BOŢI!
            Vorba lui Imperatore Iulius Cezar: „Veni. Vidi. Vici!”

             A… trebuie să amintesc totuşi, că aşa transformaţi în BOŢI, cei de la Night Souls au reuşit totuşi să câştige un punct, măcelărindu-i măcar o rundă de joc, pe jucătorii profesionişti de la Red Fear Esports, însă şi asta s-a întâmplat, doar pentru că… iar amănuntele astea le-am aflat ulterior, cu mult după finalizarea meciului… pe toţi cei 5 jucători de la Red Fear Esports, i-a apucat… diareea!
            Şi şi-au lăsat avatarele pe unde au apucat, ascunse prin colţurile hărţii de joc, şi au fugit rapid la wc-ul din curtea TS-ului! E drept că apoi, fiecare s-a grăbit să se reântoarcă  pe harta de joc, unii dintre ei reuşind să folosească hârtia igienică, în vreme ce alţii, lăsând doar… să se usuce… însă deja pierduseră un punct. BOŢII de la Night Souls şi-au recăpătat astfel onoarea!!!

             Că o fi reală povestea cu diareea, nu bag mâna-n foc, însă face parte din această poveste!
            Un lucru e cert; viteza de joc, precizia heat-shot-urilor, strategia de joc, acoperirea coechipierilor, aruncarea grenadelor, fie ele de fum, incendiare sau explozive doar atunci când şi la locul care trebuie, ei bine… toate aceste aspecte fac parte din arsenalul de calităţi ale unei echipe profesioniste de CSGO! Iar experienţa de joc în echipă, îşi spune cuvântul, căci nimic nu se poate realiza decât după mii de ore de pregătire de joc, repet…. în echipă!

            Felicitări jucătorilor de la Red Fear eSports, pentru că ne-au arătat ce înseamnă clasă valorică! Şi de asemenea, felicitări şi celor de la Night Souls pentru că nu le-a fost teamă şi au avut curajul să joace împotriva lor, cu toate că au avut ocazia să se retragă din concurs oricând, şi nimeni nu i-ar fi condamnat, ştiind că este imposibil să porţi o bătălie cu un adversar net superior, şi pe care eşti ferm convins că o vei pierde!

Jucătorii de la U-From Hell i-au cocoşat pe toţi „spartanii” de la The 300, în vreme ce „babuinii” de la The Gorillas au fost trimişi direct la Zoo, de către Envvictus! Doar reşiţenii de la 1TV s-au calificat fără să tragă vreun glonţ, căci probabil de frică, jucătorii de la Vexum Esports au abandonat concursul!

             Restul meciurilor au fost interesante, şi voi spune câteva cuvinte şi despre ele căci merită. E drept că mă voi concentra asupra lor abia din etapa viitoare, când se vor „încinge” lucrurile iar în competiţie vor rămâne doar echipele cu un potenţial real, însă dacă tot îmi pierd vremea în faţa TV-ului, ca să urmăresc jocul tuturor echipelor înscrise în concursul organizat de către firma mea, ar fi păcat să nu cunosc jocul fiecărei echipe în parte.

             Prin urmare… meciul dintre U-From Hell cu „spartanii” de la The 300, a fost interesant, însă s-a văzut tocmai de pe planeta Marte, că „spartanii” de la The 300, nu erau conduşi de vreun alt rege Leonidas, şi nici măcar de vreun cunoscut de-al lui Gerard Butler, ba din contra; aveai senzaţia că la conducerea echipei, se afla vreun frate de-al lui Ephialtes, spartanul ăla cocoşat şi trădător ce a trecut în tabăra perşilor!
            Altfel nu se explică dezorientarea în terenul hărţii de joc, a echipei „spartane”, care era măcelărită în mai toate poziţiile de luptă. Culmea era că începuseră bine meciul, însă la un moment dat, parcă îşi pierduseră suflul; jucau de parcă armele şi armura de joc le era prea grea pentru constituţia lor fizică! Mai bine jucau cu suliţele, poate cine ştie… aveau mai mult noroc la fraguri!
            U-From Hell a fost echipa care s-a comportat precum persanii conduşi de regele Xerxes! Nemiloşi, nu s-au lăsat intimidaţi de numele istoric al echipei adverse, şi i-au măcelărit pe „spartanii” de la The 300, trecându-i la capitolul istorie!
            Scor final 16 – 6!

             Ultimul meci de duminică seara, s-a ţinut între The Gorillas şi Envvictus, şi cu toate că trecuse deja de miezul nopţii, jucătorii de la The Gorillas aveau un entuziasm şi o vitalitate, de trăiai cu senzaţia că erau nişte reale „primate”!
            Se ascundeau după clădiri, se băgau prin toate ungherele hărţii de joc, trăgând în tot ce mişcă, deh… precum gorilele din Planeta Maimuţelor! Cred că dacă ar fi rămas fără gloanţe la arme, jucătorii echipei The Gorillas şi-ar fi scos din buzunare, mănunchiuri de banane şi kiwi şi ar fi făcut frag-uri cu ele, atât erau de porniţi să câştige meciul!
            Cu toate astea, şansa nu a fost de partea lor, căci jucătorii echipei Envvictus, mult mai fermi pe poziţii şi mai bine antrenaţi, au jucat relaxaţi precum vânătorii din safari african, ucigând din plăcere tot ceea ce le cădea în vizorul armei! Şi cum probabil, jucătorii echipei Envvictus erau ceva mai treji la aceea oră târzie, din noapte, în final i-au şi trimis pe babuinii din The Gorillas, direct la… ZOO! Cu scorul de 16 – 7!

             Doar reşiţenii de la 1TV au câştigat meciul fără să fie nevoiţi să tragă vreun glonţ, căci echipa Vexum Esports nu a mai vrut să se prezinte la competiţie. O fi frica… o fi laşitatea… o fi vreo problemaă reală… habar n-am. Probabil, toate la un loc!

             No… ne revedem săptămâna aceasta, în ziua de joi – 16 mai – 2019, orele 20,00, când va reâncepe etapa a 2-a din Preliminariile acestei competiţii atât de frumoase şi de plină de surprize plăcute.
            Nu uitaţi că vine şi rândul echipei Nexus Games, vedeta de necontestat a echipelor de CSGO, clasa profi! Nu pierdeţi meciul lor, că nu ştiţi ce-aţi pierdut! Vorba unuia de pe la televiziune!

             Pe curând.

             Manager
            Avulon.ro
            Julien Tănase
            „Homer”