În atenţia jucătorilor de CSGO! Aseară s-au jucat primele 2 meciuri din Şaisprezecimi; „mascaţii” de la Deschide Poliţia au descins în forţă, încătuşându-i pe „lunaticii” de la Dark Moon, în vreme ce „golanii” de la The Punks le-au spart moacele celor de la TitanFP (Fabrica de Pâine!)

În atenţia jucătorilor de CSGO! Aseară s-au jucat primele 2 meciuri din Şaisprezecimi; „mascaţii” de la Deschide Poliţia au descins în forţă, încătuşându-i pe „lunaticii” de la Dark Moon, în vreme ce „golanii” de la The Punks le-au spart moacele celor de la TitanFP (Fabrica de Pâine!)

265 views
0

Bine v-am regăsit, stimaţi privitori pasionaţi şi jucători de CSGO!

          Două meciuri s-au jucat marţi seara, şi ales categorice!
            E limpede de-acum, că jucătorii care sunt hotărâţi să ajungă printre echipele finaliste, nu mai au glume în program, ci vin deja pregătiţi şi hotărâţi să facă parte dintre câştigătorii acestei competiţii. Cine îşi studiază adversarii…. şi e suficient să se urmărească meciurile deja jucate şi înregistrate pe twitch-ul lui Andrei „SwamPro” şi youtube… şi îşi pune la punct strategiile de abordare a hărţilor de joc, categoric are şansele cele mai mari ca să învingă.

            Personal, ceea ce nu înţeleg nici acum, când concursul ajuns în faza de Şaisprezecimi, sunt gafele care continuă să fie făcute de unele echipe, care dealtfel au şi pierdut competiţia, gafe ce pleacă chiar de la momentul alegerii hărţii de joc. Cum naiba îţi alegi să joci o hartă pe care nu o cunoşti sau care ştii că e mult mai greu de abordat, când sunt în sistemul de alegere, hărţi de joc simple şi pe care şi cu ochii închişi ajungi să le visezi noaptea, dacă te-ai tot jucat pe ele?   

            O strategie bine gândită de abordare a hărţii de joc, o dublare a jucătorilor, folosirea „momelii” pentru derutarea adversarului şi precizia … în fapt, valoarea jucătorilor care îşi doboară adversarii, indiferent ce armă de joc folosesc în competiţie, sunt secretele unei echipe care poate face performanţă. A… şi orele… nesfârşitele ore de joc în echipă!
………….

            În primul meci, „mascaţii” de la Deschide Poliţia au descins în forţă, încătuşându-i pe „lunaticii” de la Dark Moon. Ce încătuşare, că i-au „bătut” cu pulanele, de i-au zvântat! Scor final 16 – 0, în contextul în care Dark Moon ieşise net învingătoare în toate meciurile jucate până aseară. Rezultatul la „0” cu care au furat-o cei de la Dark Moon este inexplicabil, atâta vreme cât nu şi-au dorit să vândă meciul! Din păcate, realitatea meciului deja înregistrat şi intrat în istorie, i-a scos din competiţie, tocmai când sincer, chiar credeam că Dark Moon va fi o echipă pe care merită stat cu ochii!

            „Golanii” de la The Punks le-au spart moacele celor de la TitanFP (Fabrica de Pâine!) şi m-am mirat că aceştia au reuşit totuşi să-şi ridice hoiturile de pe harta de joc, după ce-au fost bătuţi, precum se bate pe Frankfurt pe Main!
            Ştiţi cum se bate în Germania? E simplu, căci am asistat cu ochii mei la o încăierare; vine un punk-ist căruia nu-i place de moaca ta, că ba eşti negru, ba eşti galben, ba arăbete… te priveşte în siktir, îşi freacă coama colorată în culorile curcubeului – asta dacă nu-i ras în cap – îţi cere politicos o ţigară… „Ba, ai o ţigară?”… şi dacă ai sau nu, te pocneşte fără preaviz! Când te dezmeticeşti, constaţi că eşti înconjurat de o ceată întreagă de nebuni, având în mâini bâte, lanţuri şi drugi din fier şi sunt gata să facă moarte de om! Iar bătaia încasată, categoric, nu-i deloc uşoară!
            Aşa a fost şi în meciul de aseară al The Punks! „Golanii” de la The Punks i-au spart cu bătaia pe puştanii needucaţi de la Titan FP, învăţându-i cum e cu manierele elegante! (ştiu puştanii la ce mă refer!). Scor final 16 – 4!

            No… în seara asta sunt planificate 3 meciuri, tari de tot;

Orele 21,00 = Next Please – Impuls
Orele 22,00 = RedFear Esports – Nexus Academy (DERBY)
Orele 23,00 = Biharian Betyars – F5  

            Sfatul meu, urmăriţi-le pe toate!
            Câştigătoarea dintre echipele din primul meci, în Optimi va da ochii cu Nexus Gaming! Curat ghinion!         
            Dintre cele 4 echipe profesioniste înscrise în concurs… Nexus Gaming, Nexus Academy, Doxa Esports şi RedFear Esports… în această seară, după meciul al 2-lea care va fi şi Derby-ul serii – una va fi descalificată… iar câştigătoarea se va întâlni în Optimi cu alta dintre cele 4 echipe profesioniste…
            Şi cine câştigă în meciul a-l 3-lea, va ajunge în Optimi să joace cu Deschide Poliţia… şi are calea deschisă către semifinale…

Prin urmare, în această seară vor fi 3 meciuri cu miză mare!

Succes tuturor echipelor!

Manager
Avulon.ro
Julien Tănase
„Homer”