În atenţia jucătorilor de CSGO! Aseară a început etapa a 2-a a Concursului naţional de CSGO – „ULTIMATE HEADSHOT”! În Derby-ul serii, jucătorii de la RedFear Esports i-au bătut pe tăticii de la Nenea, ca la fasole, de tăticii au avut parte întreaga noapte, doar de urletele bebeluşilor din scutece. Iar nevestele i-au şi dat jos din patul conjugal! Eazy Company s-a calificat fără să tragă vreun glonţ, pe motiv de abandon al celor de la EF!

În atenţia jucătorilor de CSGO! Aseară a început etapa a 2-a a Concursului naţional de CSGO – „ULTIMATE HEADSHOT”! În Derby-ul serii, jucătorii de la RedFear Esports i-au bătut pe tăticii de la Nenea, ca la fasole, de tăticii au avut parte întreaga noapte, doar de urletele bebeluşilor din scutece. Iar nevestele i-au şi dat jos din patul conjugal! Eazy Company s-a calificat fără să tragă vreun glonţ, pe motiv de abandon al celor de la EF!

185 views
0

Bine v-am regăsit, stimaţi privitori pasionaţi şi jucători de CSGO!

            În sfârşit, aseară, târziu în noapte, a debutat şi Etapa a 2-a, a acestui concurs naţional de CSGO, pe echipe – 5 vs 5 – intitulat „Ultimate Headshot”! Etapă care, pentru 9 (nouă) dintre echipele pierzătoare în etapa de Preliminarii şi care, după extragerile de sâmbătă noaptea, au avut şansa să reintre în concurs, poate fi numită şi Etapa ”A 2-a şansă”!
            Au fost programate să joace doar 2 meciuri, dintre care Derby-ul serii îl reprezenta meciul dintre echipele RedFear Esports şi Nenea.
            Şi cum trebuie să-i dăm Cezarului ce este al lui, vorba aceea, voi începe relatarea postării actuale, cu Derby-ul mai sus menţionat.

Derby-ul serii a fost meciul dintre echipele RedFear Esport şi Nenea! Rezultatul? Jucătorii de la RedFear Esports i-au bătut pe tăticii de la Nenea, ca la fasole, de tăticii au avut parte întreaga noapte, doar de urletele bebeluşilor din scutece! Iar nevestele i-au şi dat jos din patul conjugal! Curat ghinion!

             Înainte de începerea meciului, eram împărţit în 2; partea din mine care e tătic, ţinea cu echipa Nenea, alcătuită din tăticii de bebe-uri şi bebelaşi, în vreme ce partea ailaltă din mine, admirator al jocului la nivel profesionist de CSGo, ţinea cu echipa RedFear Esports! Sau mai precis, îmi doream să văd un meci super-profi de CSGO, ţinut de jucătorii de la RedFear Esports.
            Cum, după primele secunde de joc şi câteva runde jucate, jucătorii de la Nenea nu făcuseră altceva decât să îşi prelingă trupurile împroşcate de gloanţele virtuale, de pe pereţi, sau să îşi adune ghiulurile şi verighetele de pe harta de joc, scorul arătând clar că jucătorii de la RedFear Esport nu aveau deloc glume în program ci veniseră la meci hotărâţi să termine rapid cu adversarii, am înţeles că pentru tăticii de la Nenea urma o noapte de coşmar!
        Îmi imaginam deja că în aceea noapte, nici unul dintre ei nu va mai dormi alături de neveste, în patul conjugal, ci doar pe canapea, pe balcon sau în cada din baie, în vreme ce bebeluşii lor, ca să-i termine psihic, considerându-i nişte tătici rataţi şi care nu sunt în stare să câştige nici măcarun loc pe podiumul unui campionat de CSGO, ei bine… vor urla şi se vor scheuna, doar aşa, de-al naibii, ca să le facă noaptea infernală!
            Doar ştiţi şi voi cât de parşivi pot fi bebeluşii, atunci când le intră ceva în cap, nu? Cine nu ştie, să vizioneze filmele cu „Bebe Şef”, de pe Netflix şi se va convinge cât adevăr au spusele mele!!!

            Ei, pe la mijlocul meciului, tăticii de la Nenea, au avut totuşi, un acces de mândrie şi orgoliu bărbătesc şi au reuşit să câştige 5 runde de joc, însă slabă consolare! Jucătorii de la Redfear Esports au bătut la ei, ca la fasole, nelăsându-le timp, nici măcar să tragă aer în piept! Ce aer, că tăticilor le-ar fi prins mai bine un joint de iarbă, la cât erau de demoralizaţi! Nu o să mai înroşesc nici eu fierul în rana lor, ci voi încheia spunând doar că, dacă este să fiu sincer până la capăt, personal, îmi pare rău că ne-am despărţit de echipa Nenea, căci aceasta ar fi avut o altă şansă dacă ar fi căzut la sorţi, să joace cu oricare altă echipă de CSGO. Evident, mai puţin cu Nexus sau „bibanii” de la Academy!
             Rămâne pentru un viitor concurs. Poate că atunci, cine ştie, echipa Nenea se va intitula echipa „Bebe” care, va fi formată doar din progeniturile lor, astăzi în scutece, şi cine ştie, voi auzi că bebeluşii s-au antrenat aruncând cu suzetele, după tăticii lor! Cine mai poate şti în ziua de azi, ce ne mai rezervă viitorul?

            Eazy Company s-a calificat fără să tragă vreun glonţ, pe motiv de abandon al celor de la EF! E drept că am auzi şi noi, că un jucător de la EF a avut un deces în familie… condoleanţe şi din partea staff-ului Avulon.ro… însă viaţa merge mai departe şi cum nimeni de la EF nu a solicitat schimbarea zilei sau a orei de joc, cu regrete dar echipa EF a fost eliminată din competiţie!

În această seară se vor disputa:
Orele 20,00 = Nameless Gods – Deschide Poliţia
Orele 21.00 = Well Done – Dark Moon
Orele 22.00 = U-From Hell – Biharian Betyars

Pe curând.

Manager Avulon.ro
Julien Tănase
„Homer”