GO.AVULON.RO FACE ISTORIE!

GO.AVULON.RO FACE ISTORIE!

283 views
5

În atenţia jucătorilor de CSGO!
GO.AVULON.RO FACE ISTORIE!
PRIMUL SERVER DE JOC, FĂRĂ ADMINI.
PRIMUL SERVER DE JOC, ÎN CARE JUCĂTORUL,
LA CERERE, ARE ACCES LA BAN!
ŞI LA VIP GRATUIT!

 

„Merită să kill-ereşti, pe AVULON!”

 

Salutare, naţiune de jucători de CSGO!

ATENŢIE! Aţi citit bine! NU AVEŢI PROBLEME CU OCHII! Nici de la desktop! Şi nici de la pixeli. Este… NOUA REALITATE!

Jucătorule de CSGO!…
Când vei intra pe GO.avulon.ro al domeniului nostru, www.avulon.ro … la simpla ta cerere, depusă către Staff, prin intermediul site-ului avulon.ro, vei primi accese pentru a te proteja, de toţi jucătorii toxici. Vei primi şi credite, ca să-ţi poţi cumpăra VIP! Iar noul meniu din joc, îţi va oferi alte şi alte surprize plăcute.

Noua strategie adoptată de Staff-ul de conducere al serverelor domeniului www.avulon.ro vine în sprijinul jucătorului de CSGO, care doreşte să joace liniştit pe server, fără să fie deranjat de alţi jucători toxici!

… Vine în sprijinul jucătorului de CSGO, care NU MAI VREA să fie supravegheat, de vreun admin de joc! Gata cu BAN-urile primite, de-a moca!

Te aşteptăm pe GO.avulon.ro iar din luna iulie, şi pe serverele de încălzire AWP.avulon.ro şi Arena.avulon.ro ca să te simţi bine. Nimeni nu-ţi va deranja jocul! Convinge-te singur!

Notă:
Accesele se vor da, începând cu data de duminică, 26 iunie 2022, orele 20,00, dacă Jucătorul trimite o cerere de acces, pe site-ul avulon.ro

Jucătorul care NU doreşte accese ca să se protejeze singur, pe el şi atmosfera de joc, se va putea bizui în continuare pe adminii de joc, ai comunităţii serverelor domeniului www.avulon.ro!
Adminii noştri, chiar ştiu să-şi facă treaba!

Accesele se dau condiţionat. Jucătorul trebuie să aibă 16 ani şi 500 de ore jucate în CSGO. Şi să nu fi primit BAN, vreodată, pe serverele domeniului www.avulon.ro!
Dacă va abuza nejustificat, de accese, Jucătorul va primi BAN, pe viaţă!
Conducerea Staff-ul domeniului www.avulon.ro îşi rezervă dreptul de a refuza orice cerere de accese a vreunui Jucător. Fără explicaţie şi fără drept de apel!
Orice Jucător nemulţumit, se poate adresa direct Conducerii Staff-ului domeniului Avulon.ro, prin intermediul site-ului Avulon.ro, secţiunea CONTACT!

Spor la „kill-ereală”!
(CEO – „Homer”)

Tg Mureş,
Luni, 20 iunie 2022
Orele 20,00