Despre concursurile CSGO!

Despre concursurile CSGO!

1686 views
1

Bine v-am regăsit, stimaţi jucători de CSGO!

Iată despre ce este vorba, în legătură cu aceste concursuri de CSGO, despre care se tot vorbeşte în comunitatea noastră.

Pe scurt:
Este vorba despre 2 concursuri:

-1 Concurs de CSGO, pe echipe 5vs 5, intitulat „ULTIMATE HEAD-SHOOT”!
-1 Concurs de CSGO, individual, intitulat „COUNTER-istul no. 1, al PGLArena CSGO”!
Ambele concursuri vor începe în aceiaşi perioadă de timp, adică:

Concursul
„ULTIMATE HEAD-SHOOT”!

-Începând cu data de 1 februarie 2019, pentru Concursul de CSGO, pe echipe 5vs 5, „ULTIMATE HEAD-SHOOT”, începe perioada de organizare a echipelor, altfel spus, de la această dată, orice jucător de CS intră în perioada în care îşi poate alcătui o echipă de jucători CS, formată din 5 membri plus 1 rezervă.
Înscrierea oficială a echipelor, va avea loc începând cu data de 10 aprilie 2019, orele 24,00, şi până în data de 15 aprilie 2019!

Confruntările (meciurile) de CSGO se vor ţine, după următorul sistem de joc:
-„Preselecţiile”, „Şaisprezecimile” şi „Optimile” de finală, se ţin în sistem ONLINE, adică fiecare jucător din cele 2 echipe, joacă meciurile de acasă, prin internet.
-„Semifinala” şi „Finala” se vor ţine în sistem LAN, adică în Bucureşti, într-una din sălile de joc CS, existente (şi care va fi anunţată la momentul oportun)

-Cheltuielile de deplasare, cazarea şi mesele jucătorilor de CS din cele 4 echipe care se vor califica pentru „Semifinala” şi „Finala”  care vor avea loc în Bucureşti, (la o dată anunţată la momentul potrivit), vor fi suportate de către organizatori.
-La înscrierea în competiţie, echipele de CSGO vor achita o TAXĂ DE ÎNSCRIERE/echipă, având o valoare care va fi făcută publică, odată cu afişarea pe site-ul avulon.ro, (www.avulon.ro) a Regulamentului de joc.
-PREMIUL pentru LOCUL I este de 1000 euro/echipă, (oferit de către organizatori) şi poate fi majorat, în funcţie de sponsorii care se vor alătura organizării evenimentului.
-Premiile pentru locurile II, III şi IV, se vor stabili, odată cu afişarea pe site-ul avulon.ro, a Regulamentului de joc.
Toate meciurile de CSGO, susţinute în sistem ONLINE sau sistem LAN, vor fi difuzate pe YouTube, Twich etc, şi moderate/explicate de către prezentatori profesionişti de CSGO.

Pentru pregătirea echipelor participante la concurs, organizatorii pun la dispoziţie, după un orar bine stabilit, în perioada de organizare şi pregătire a echipelor, serverul de joc 5 vs 5, pregătit special pentru această competiţie.
Organizatorii pregătesc şi alte surprize plăcute, echipelor calificate în „Semifinala” şi „Finala” competiţiei „ULTIMATE HEAD-SHOOT”, pentru ca evenimentul de la Bucureşti, să fie un eveniment, de anvergură şi cu răsunet la nivel naţional.
………………………….

Concursul
„COUNTER-istul no. 1, al PGLArena CSGO”!

-Începând cu data de 1 februarie 2019, va începe şi Concursul de CSGO, individual, intitulat „COUNTER-istul no. 1 al avulon.ro”.
La acest concurs, vor putea participa toţi jucătorii de CS, de pe toate serverele de joc ale avulon.ro, fiecare putând juca doar pe serverul de joc care îi place, la alegerea sa, la finalul a 30 de zile fiind premiaţi jucătorii de CSGO, care în decursul acestui timp, au acumulat cel mai mare număr de puncte.

Astfel vor fi premiaţi:
-Cel mai bun jucător de CSGO, sistem „Compe”, stabilit în urma acumulării celui mai bun punctaj obţinut în urma head-shoot-urilor trase, a punerii bombelor (ca T), a dezamorsării bombelor (ca CT), etc, conform Regulamentului de joc care va fi afişat pe site-ul avulon.ro,
-Cel mai bun Lunetist, în sistemul „AWP”, stabilit în urma acumulării celui mai bun punctaj obţinut, după criterii cuprinse în Regulamentul de joc care va fi afişat pe site-ul avulon.ro
-Cel mai bun jucător de „Arena-Duel – 1v1” , stabilit în urma acumulării celui mai bun punctaj obţinut, după criterii cuprinse în Regulamentul de joc care va fi afişat pe site-ul avulon.ro.

Premiul I, în valoare de 50 euro/de jucător CS, va fi oferit celor mai buni jucători de CS, de pe cele 3 servere de joc, care vor acumula cele mai multe puncte, la finalizarea perioadei de monitorizare joc.
Vor fi premiaţi maxim 10 jucători CS, de pe fiecare server de joc, cu premii în VIP-uri, chei de valoare, etc, în ordinea finalizării competiţiilor.
Înscrierea în competiţia individuală, se face doar prin formularul de pe site-ul avulon.ro, de la secţiunea „Inscriere concurs”, cu începere din data de 1 februarie şi până la data de 3 februarie 2019.

Jucătorii care vor folosi coduri, pe perioada derulării ambelor concursuri, şi vor fi prinşi, vor fi descalificaţi şi banaţi definitiv, PE VIAŢĂ, de pe serverele comunităţii avulon.ro!

CEO
Julien Tănase