În atenţia jucătorilor de CSGO!

De astăzi, au început înscrierile pentru Concursul CSGO pe echipe (5vs5), intitulat „ULTIMATE HEADSHOT”! Premii în valoare de peste 3000 euro!

Plus… alte surprize!

Bine v-am regăsit, stimaţi jucători de CSGO!

Începând de astăzi, 15 februarie 2019 şi până în data de 15 aprilie 2019, s-a „dat drumul” la înscrieri pentru Concursul de CSGO, pe echipe (– 5 vs 5 –) intitulat „ULTIMATE HEADSHOT”!

Valoarea premiilor acestui concurs de CSGO este de 3000 euro.

Astfel:

 • Locul I – 1000 euro/echipă
 • Locul II – 500 euro/echipă
 • Locul III – 250 euro/echipă + casti&mouse gaming/jucător
 • Locul IV – 250 euro

PREMIUL SPECIAL!

– Toate cele 4 echipe finaliste, vor fi invitate de către organizatorii firmei Avulon/PGLArena, pe un play-camp AIRSOFT, pentru un joc de CS, în mod real! Şi cum organizatorii acestui concurs de CSGO, adică adminii serverelor PGLArena, suferă deja de “mâncărimi la degete”, meciul de AIRSOFT va avea loc între echipa adminilor PGLArena şi membrii celor 4 echipe finaliste ale concursului de CSGO “ULTIMATE HEADSHOT”!

Categoric… vom găsi şi un premiu de pus la bătaie!

MECIURILE…

… din cadrul Concursului de CSGO “ULTIMATE HEADSHOT” vor începe ONLINE, în luna mai 2019 (după sărbătorile de Paşte şi zilele libere de 1 şi 2 Mai 2019) iar concursul se va finaliza LAN, la Bucureşti, în zilele de 24-25-26 mai 2019.

NOTA:
(Data începerii meciurilor şi locaţia din Bucureşti, în care vor avea loc LAN, semifinalele şi finala concursului “ULTIMATE HEADSHOT”, vor fi anunţate ulterior, după data de 15 aprilie 2019 şi după finalizarea înscrierilor echipelor de CSGO. Tot după finalizarea înscrierilor echipelor de CSGO, va fi făcut public şi Regulamerntul de Joc!)

CHELTUIELILE…

… legate de deplasarea spre Bucureşti, a celor 20 de membri ai celor 4 echipe de jucători CSGO, ajunşi în semifinalele concursului “ULTIMATE HEADSHOT”, cheltuieli de deplasare dus-întors, cazarea pentru 2 nopţi şi plata a 3 mese/zi, vor fi suportate de către firma organizatoare.

CONDIŢII pentru înscrierea în concursul CSGO “ULTIMATE HEADSHOT”

 1. Înscrierea echipei de CSGO se face doar de către Căpitanul echipei de jucători CSGO.
 2. Căpitanul echipei de jucători CSGO, pe numele său real, va trimite printr-un email valid, pe adresa avulonpress@gmail.com câteva cuvinte prin care anunţă că doreşte să-şi înscrie echipa de jucători de CSGO, în concursul CSGO „ULTIMATE HEADSHOT”!
 3. În decurs de 24 ore, Căpitanul echipei va primi pe adresa de email, validă şi prin care şi-a anunţat intenţia de participare la concurs, un Formular de Înscriere în concurs, care trebuie completat şi retrimis organizatorilor, pe aceiaşi adresă de email folosită pentru contact.
 4. Numele echipei de CSGO, trebuie să fie unul decent şi uşor de pronunţat!
 5. Nick Name-urile jucătorilor echipelor de CSGO trebuie să fie decente şi uşor de pronunţat!
 6. Nerespectarea punctelor 4) şi 5) duce automat la descalificarea echipei!
 7. În timpul meciurilor, jucătorii echipelor de CSGO sunt obligaţi să-şi afişeze la AVATAR, o fotografie cu chipul lor real.
 8. Echipa de CSGO care întruneşte condiţiile de participare în concursul CSGO „ULTIMATE HEADSHOT”, va primi un email de confirmare a înscrierii, din partea organizatorilor.
 9. Echipele jucătorilor de CSGO înscrise în concurs, vor fi anunţate de către organizatori, prin intermediul email-ului de contact adresat Căpitanului de echipă, despre toate noutăţile ce vor avea legătură cu desfăşurarea evenimentului.

Pentru orice informaţie legată de Concursul de CSGO “ULTIMATE HEADSHOT”, puteţi folosi adresa de email avulonpress@gmail.com 

NOTA II:
Incepând din această zi de vineri, 15 februarie 2019, orele 20,00, LISTA DE BAN-uri a PGLArena.ro VA FI ŞTEARSĂ!
Oferim astfel şansa, tuturor jucătorilor de CS, să se poată înscrie la Concursul de CSGO “ULTIMATE HEADSHOT” sau la concursul individual din luna martie, intitulat “Counter-istul Ghiocel”!
După această dată, orice jucător care va mai fi BAN-at pe serverele de joc PGLArena.ro, pentru folosirea de coduri sau pentru înjurii aduse adminilor de joc, nu va mai avea acces pe serverele comunităţii PGLArena.ro, PE VIAŢĂ!

CEO
Julien T.

Noutati
View all
În atenţia jucătorilor de CSGO! Avem „Marfă Proaspătăăăăă”… Neamuleeeee!… În finala etapei de Preliminarii, Nexus Gaming şi-a adus şi o echipă de „bibani” în competiţie! Jucătorii de la Bucharest Five s-au destrăbălat singuri pe harta de joc, Unespected CSGO s-a distrat pe seama adversarilor, iar de marţi… 21 mai 2019, intrăm în Etapa a 2-a a Concursului naţional de CSGO – „ULTIMATE HEADSHOT”!

În atenţia jucătorilor de CSGO! Avem „Marfă Proaspătăăăăă”… Neamuleeeee!… În finala etapei de Preliminarii, Nexus Gaming şi-a adus şi o echipă de „bibani” în competiţie! Jucătorii de la Bucharest Five s-au destrăbălat singuri pe harta de joc, Unespected CSGO s-a distrat pe seama adversarilor, iar de marţi… 21 mai 2019, intrăm în Etapa a 2-a a Concursului naţional de CSGO – „ULTIMATE HEADSHOT”! Hot

Bine v-am regăsit, stimaţi privitori pasionaţi şi jucători de CSGO!              În sfârşit, suntem la o zi distanţă de debutul Etapei a 2-a, a acestui concurs naţional de CSGO, pe echipe – 5 vs 5 – intitulat „Ultimate Headshot”! Etapă care, pentru 9 (nouă) dintre echipele pierzătoare în etapa de...

Read more
În atenţia jucătorilor de CSGO! Joi seara, tăticii de la echipa Nenea i-au bătut cu greu, pe cei de la The Punks, căci schimbau copii de scutece! Jucătorii de la Eazy Company au pierdut la scor, din cauza gagicilor din propria lor galerie, în vreme ce Royal Strikers şi Ready Aim Fire şi-au câştigat bătăliile, în faţa unor jucători care-au greşit serverul de joc; ei căutau de fapt, să joace Zombie!

În atenţia jucătorilor de CSGO! Joi seara, tăticii de la echipa Nenea i-au bătut cu greu, pe cei de la The Punks, căci schimbau copii de scutece! Jucătorii de la Eazy Company au pierdut la scor, din cauza gagicilor din propria lor galerie, în vreme ce Royal Strikers şi Ready Aim Fire şi-au câştigat bătăliile, în faţa unor jucători care-au greşit serverul de joc; ei căutau de fapt, să joace Zombie! Hot

Bine v-am regăsit, stimaţi privitori pasionaţi şi jucători de CSGO! Scriu postarea aceasta, pe fugă, cu ochii pe furtuna care în curând, e pe cale să înceapă! Nu că mi-ar fi teamă că mi-ar lua casa vreo tornadă, şi m-aş pomeni erou al vreunei povestiri de genul Vrăjitorul din Oz,...

Read more
În atenţia jucătorilor de CSGO! Derby-ul serii de duminică, între RedFear Esport şi Night Souls s-a derulat conform spuselor împăratului Iulius Cezar; „Veni, Vidi, Vici!”. Jucătorii de la U-From Hell i-au cocoşat pe toţi „spartanii” de la The 300, în vreme ce „babuinii” de la The Gorillas au fost trimişi direct la ZOO, de către Envvictus! Doar reşiţenii de la 1TV s-au calificat fără să tragă vreun glonţ, căci probabil de frică, jucătorii de la Vexum Esports au abandonat concursul!

În atenţia jucătorilor de CSGO! Derby-ul serii de duminică, între RedFear Esport şi Night Souls s-a derulat conform spuselor împăratului Iulius Cezar; „Veni, Vidi, Vici!”. Jucătorii de la U-From Hell i-au cocoşat pe toţi „spartanii” de la The 300, în vreme ce „babuinii” de la The Gorillas au fost trimişi direct la ZOO, de către Envvictus! Doar reşiţenii de la 1TV s-au calificat fără să tragă vreun glonţ, căci probabil de frică, jucătorii de la Vexum Esports au abandonat concursul! Hot

Bine v-am regăsit, stimaţi privitori pasionaţi şi jucători de CSGO!              Prima săptămână din Concursul naţional de CSGO, pe echipe – 5 vs 5 – intitulat „ULTIMATE HEADSHOT” s-a încheiat aseară târziu, în noapte, punctând astfel finalul primei jumătăţi a etapei de Preliminarii, a acestui concurs.             După cum îmi...

Read more
În atenţia jucătorilor de CSGO! După alte 2 zile de meciuri „însângerate”, avem deja o concluzie; Redemtion, Mistakes, TitanFP şi SeTrage au fost scoşi „cu făraşu” de pe hărţile de joc, putând să se laude în continuare că; „Bro, am jucat f bine… de s-au căcat adversarii pe noi!” Derby-ul care a aprins pasiuni, s-a jucat între echipele Ravens şi Namelles God! ŞOC! O fată a făcut diferenţa!!

În atenţia jucătorilor de CSGO! După alte 2 zile de meciuri „însângerate”, avem deja o concluzie; Redemtion, Mistakes, TitanFP şi SeTrage au fost scoşi „cu făraşu” de pe hărţile de joc, putând să se laude în continuare că; „Bro, am jucat f bine… de s-au căcat adversarii pe noi!” Derby-ul care a aprins pasiuni, s-a jucat între echipele Ravens şi Namelles God! ŞOC! O fată a făcut diferenţa!! Hot

Bine v-am regăsit, stimaţi privitori pasionaţi şi jucători de CSGO! Zburam cu Olimpya pe serpentinele pasului Tihuţa, având în gând doar o singură dorinţă; să ajung dracului odată acasă, în fotoliul meu şi să prind meciurile din concursul de CSGO, iniţiat de firma pe care o conduceam. Nu aveam pic...

Read more
În atenţia jucătorilor de CSGO! Echipa Constanta a bătut cu greu, echipa Rebel Devils, în vreme ce Next Please a „însângerat” harta de joc cu „cadavrele” jucătorilor de la Aggresiv! Doar Crooks s-a calificat, fără să joace, prin abandonul Clan-ului WTF!

În atenţia jucătorilor de CSGO! Echipa Constanta a bătut cu greu, echipa Rebel Devils, în vreme ce Next Please a „însângerat” harta de joc cu „cadavrele” jucătorilor de la Aggresiv! Doar Crooks s-a calificat, fără să joace, prin abandonul Clan-ului WTF!

Echipa Constanta a bătut cu greu, echipa Rebel Devils, în vreme ce Next Please a „însângerat” harta de joc cu „cadavrele” jucătorilor de la Aggresiv! Doar Crooks s-a calificat, fără să joace, prin abandonul Clan-ului WTF!

Read more
În atenţia jucătorilor de CSGO! Noutăţi! Concursul CSGO pe echipe (5vs5), intitulat „ULTIMATE HEADSHOT” se va juca doar ONLINE, până la final, iar valoarea PREMIILOR a crescut substanţial!

În atenţia jucătorilor de CSGO! Noutăţi! Concursul CSGO pe echipe (5vs5), intitulat „ULTIMATE HEADSHOT” se va juca doar ONLINE, până la final, iar valoarea PREMIILOR a crescut substanţial!

În atenţia jucătorilor de CSGO!
Noutăţi! Concursul CSGO pe echipe (5vs5), intitulat „ULTIMATE HEADSHOT” se va juca doar ONLINE, până la final, iar valoarea PREMIILOR a crescut substanţial!

Read more
În atenţia jucătorilor de CSGO! Joi, 9 mai 2019, orele 20,00 începe OFICIAL, primul meci din cadrul Concursului CSGO pe echipe (5vs5), intitulat „ULTIMATE HEADSHOT”!

În atenţia jucătorilor de CSGO! Joi, 9 mai 2019, orele 20,00 începe OFICIAL, primul meci din cadrul Concursului CSGO pe echipe (5vs5), intitulat „ULTIMATE HEADSHOT”!

Bine v-am regăsit, stimaţi privitori pasionaţi şi jucători de CSGO!           Gata! Joi, 9 mai 2019, începând cu orele 20,00 vor începe, oficial,  meciurile din cadrul Concursului CSGO pe echipe (5vs5), intitulat „ULTIMATE HEADSHOT”!           În seara de 5 mai, orele 20,00,...

Read more