Ce mai este nou în acest început de an 2020, pe serverele de CSGO ale domeniului Avulon.ro?

Ce mai este nou în acest început de an 2020, pe serverele de CSGO ale domeniului Avulon.ro?

475 views
1


Bine v-am regăsit, stimaţi jucători de CSGO!

            Voi fi scurt, pentru că nu vreau să vă răpesc timpul! Şi… nici nu-mi place să mă aud, lăudându-mă!
            Însă… realitatea este că serverele de CSGO ale domeniului Avulon.ro, au devenit profesioniste, din pct de vedere tehnic, ajungând să fie manageriate de „inteligenţa TNI”! Cine este această „inteligenţă TNI”? Accesaţi acest link…https://www.tni.ro/
            Dacă din pct de vedere tehnic, ne-am pus la adăpost, astfel că pe serverele de joc GO/AWP/ARENA, jucătorilor de CSGO le va fi dor de lag-uri, mişcări sacadate sau mai ştiu eu ce „impedimente tehnice”, care pe alte servere de joc, nu odată fac/(fuck) jocul de CSGO imposibil de jucat, ei bine… Staff-ul Avulon.ro nu s-a lăsat mai prejos şi… încet, precum picătura chinezească şi cu fiecare zi care trece, administratorii de servere, fie ei helperi, moderatori, admini sau manageri de servere devin cu toţii tot mai bine pregătiţi cu putinţă, oferind jucătorilor de CSGO care intră pe serverele de joc, o atmosferă plăcută şi primitoare.
           
            Prin urmare, voi puncta ceea ce este mai important de reţinut din partea jucătorilor de CSGO, musafiri ai domeniului Avulon.ro:

  1. Jucătorii nu vor mai fi pedepsiţi decât cu „KICK” pentru schimbare de nume jucător (nume care face reclamă)… şi „SILANCE” pentru 30 de minute… (după caz, repetabil) sau pentru maxim 24 ore… şi doar pentru diverse apucături neortodoxe, deranj pe servere, muzică pusă aiurea, etc, sau înjurături neortodoxe. (Atenţie! – înjurături la adresa altor jucători şi chiar pentru scăpări REPETATE, de genul „of”-urilor personale – exemplificare – „Băga-mi-aş… în ea bombă!”, etc)
  2. BAN vor primi doar jucătorii care sunt prinşi folosindu-se de coduri şi pentru înjurături adresate Staff-ului Avulon.ro!
  3. Helperi pot deveni orice jucători de CSGO, cu vârsta minimă de 14 ani, şi care au stat pe oricare server al comunitătţii Avulon.ro, un minim de 20 de ore jucate!
  4. În fiecare lună, pe toate serverele de joc CSGO ale Avulon.ro, vor avea loc concursuri de CSGO – Top 10, 1vs 1, 2vs 2, etc – cu premii în VIP-uri, bani sau alte cadouri.
  5. Jucătorii de CSGO care se vor juca pe serverele domeniului Avulon.ro, între orele 22,00 – 07.00, vor primi VIP automat!
  6. Jucătorii pot testa VIP-ul, cu valabilitate de 60 min, o singură dată, într-o lună de zile. Pentru cumpărare, preţurile sunt afişate în magazinul site-ului!

 
            Deocamdată, atât despre noutăţile legate de serverele domeniului Avulon.ro. Vă aşteptăm oricând să ne treceţi pragul şi să vă simţiţi în largul vostru. Nu veţi fi deranjaţi… Risc chiar să pun 100 euro „la bătaie”, garantându-vă că vă veţi simţi confortabil, iar în caz de eventuale neclarităţi, nemulţumiri sau neânţelegeri, dorim doar să comunicaţi cu noi.
            Orice sugestie, mustrare şi chiar un eventual „picior în fund,” pentru noi, ca comunitate, nu înseamnă decât UN PAS ÎNAINTE!
  
            Până la o nouă reântâlnire, vă urez tuturor jucătorilor de CSGO… atât din partea mea cât şi a membrilor Staff-ului Avulon.ro… La Mulţi Ani şi să ne meargă bine tuturora, în noul an 2020!    
 
Manager Avulon.ro
Julien Tănase
„HOMER”