AVULON.ro vă urează Crăciun Fericit şi un călduros La Mulţi Ani! Sărbători Fericite! Ne reîntâlnim în 2020!

AVULON.ro vă urează Crăciun Fericit şi un călduros La Mulţi Ani! Sărbători Fericite! Ne reîntâlnim în 2020!

282 views
0

Bine v-am regăsit, stimaţi jucători de CSGO!

             Aceasta este ultima mea postare pe acest an, 2019. Şi cum ne mai despart doar câteva zile până când vom intra în anul 2020… sau „douăzeci/douăzeci”, cum îi spun eu… voi fi scurt. Voi lăsa amintirile legate de trecut în urmă şi voi privi în viitor.

            Ce ne mai poate rezerva viitorul? Hm…
            Îmi doresc multe… Îmi doresc ca avulon.ro să deţină o echipă de CSGO, cu care să participe la competiţiile interne şi mai ales, la cele din afara ţării…
            Îmi doresc ca serverele manageriate de avulon.ro, să fie pline de jucători de CSGO, „legaţi” de serverele de joc de aceiaşi pasiune mistuitoare şi greu de înţeles pentru unii, care m-a ţinut şi pe mine în „priză”, atâţia amar de ani…
            Îmi mai doresc ca şi esportul românesc să devină important şi pentru ţărişoara asta, pentru că e/gaming-ul este un sport de masă şi pentru noi… şi visez cu ochii deschişi la ziua-n care, noi, românii, o să avem parte de campionate naţionale de gaming, pe diverse ramuri sportive… CSGO, World of Warcraft, League of Legends, Dota2…etc… Iar echipele româneşti vor putea promova în concursurile din afara ţării!

            C-am multe dorinţe, nu-i aşa?
             Nu mă hazardez să spun mai multe, însă în viaţa asta, orice este posibil! Şi n-aduce anu, ce aduce clipa! Şi oamenii potriviţi!
            La fel cum a fost posibil să devin proprietarul actualului domeniu avulon.ro… şi al acestor servere de joc CSGO! Cine ar fi crezut că exact în urmă cu un an de zile, voi ajunge să mă implic în acest domeniu, aflat încă în stadiul de pionierat?
             Rămâne dară de văzut, ce surprize ne mai rezervă viitorul!          

             Până la o nouă revedere, vă urez tuturor jucătorilor de CSGO… atât din partea mea cât şi a membrilor staff-ului avulon.ro… un Crăciun fericit şi Sărbători fericite! La Mulţi Ani şi să ne revedem cu bine, în 2020!    

 Manager Avulon.ro
Julien Tănase
„HOMER”