Avulon.ro organizează concursul de CSGO,  „Ultimate KillShot” – 2021

Avulon.ro organizează concursul de CSGO, „Ultimate KillShot” – 2021

292 views
4

„Eşti cel mai bun „KillShot-man” de pe GO.avulon.ro?
Demonstrează-ne!”

După o lungă… prea lungă chiar… tăcere din partea noastră… – şi după ce am lăsat pe seama diverselor bârfe, dezvoltarea imaginii familiei Avulonului românesc, de era să mă înnec cu tot staff-ul, de la atâta sughiţat… – iată-ne în sfârşit, apărând în public, şi nu cu mâna goală, vorba aia… ci anunţând deschiderea unui nou concurs de CSGO care, începând cu această lună martie 2021, se va ţine lunar şi va avea premii în bani şi diverse alte cadouri, aceste din urmă cadouri obţinându-se după ce vom sta cu mâna întinsă, precum milogii, pe la uşile mai marilor în ale digitalizării acestei ţărişoare …
         

          Că banii pentru premiere sunt ceva mai sigur că vor fi puşi la bătaie, asta se datorează faptului că eu, Homer, sunt încă un cocoş bine înfipt pe picioarele din faţă, bătrân şi înţelept pe moşia mea şi după o ceartă zdravănă cu ornitoloagele conduse de gaiţa-şefă de nevastă-mea, din conducerea firmei care patronează domeniul serverelor Avulon.ro, am reuşit să-mi impun punctul de vedere, aşa încât, în loc să închidem serverele de joc, o bună parte din salariul meu, va face parte de-acum înainte, din valoarea premierii în bani a concursului despre care încerc să vă vorbesc în postarea de faţă.
 

          Dacă am făcut o mare brânză (ce, n-aţi auzit de telemea din spermă de cocoş?) sperând, prin acest concurs, că voi stimula interesul jucătorilor de CSGO faţă de joc… voi vedea. E drept că îmi este şi niţel teamă, să n-o dăm în bară… căci după experienţa aceasta, mai mult ca sigur va exista riscul ca în viitorul apropiat, să mă mut definitiv în maşină şi să rămân doar cu hainele de pe mine, de va spune lumea când mă vede ieşind din bloc, că mă mut, definitiv!
 

          Concursul de CSGO „Ultimate KillShot” este un concurs de CS individual, în care orice jucător de CS poate concura, participa şi câştiga, în funcţie de cât de bun şi de priceput este în mânuirea armelor din consacratul joc CS, versiunea „GO”.
 
          Concursul are loc doar pe serverul de joc GO.avulon.ro, un server de joc CSGO care este public şi care se guvernează după regulile unui server public.
 

          Astfel, toţi participanţii la acest concurs lunar vor concura între ei, pentru câştigarea punctelor … a „kill-urilor” necesare câştigării unui loc pe podiumul de premiere, jucându-se cu jucători de CSGO care nu sunt participanţi la concurs.
          Scopul final al unui participant la concurs este de a obţine cât mai multe kill-uri făcute împotriva oricărui jucător de CSGO existent pe serverul de joc, la momentul concursului de CSGO. Cele mai multe kill-uri obţinute la finalul etapei de joc, adică după expirarea celor 2 săptămâni dintr-o lună, conform Regulamentului de Joc, îl va duce pe jucătorul de CSGO, pe podiumul de premiere.
 

          Concursul de CSGO „Ultimate KillShot” va avea loc lunar, pe perioada a 2 săptămâni de zile, dintr-o lună calendaristică, perioada fiind 15 – 30 a fiecărei luni. Perioada de înscriere în concurs este ora 00,00 a zilei de 1 a fiecărei luni şi va dura până în ziua a 14-a. Concursul va începe în ziua a 15-a şi va fi contorizat şi supravegheat de către adminii de joc ai serverelor Avulon.ro, iar Regulamentul de joc al concursului şi Regulamentele serverelor de joc vor fi aplicate întocmai.
 

Informaţii detaliate găsiţi în sectorul Concursuri al site-ului avulon.ro, adică accesând pagina de aici!

  Spor la „kill”-ărit!
CEO – Julien Tănase
„Homer”