Avulon.ro are toate servere de joc PRIME ONLY-128 tick!

Avulon.ro are toate servere de joc PRIME ONLY-128 tick!

440 views
6

Bine v-am regăsit, stimaţi jucători de CSGO!

            După o foarte lungă tăcere din partea noastră, iată că am revenit cu noutăţi. Iar aceste noutăţi au legătură cu serverele de joc ale domeniului Avulon.ro, servere de joc care au devenit PRIME ONLY – 128 tick!
            Prin urmare, GO.avulon.ro, AWP.avulon.ro şi ARENA.avulon.ro şi-au ridicat „stacheta” trecând la categoria „profi”, pas important pentru viitorul întregului domeniu.           
            Trecerea serverelor de joc la PRIME ONLY – 128 tick, aduce după sine, şi o mai mare responsabilitate a staff-ului Avulon.ro, dat fiind numărul ceva mai „ales” al jucătorilor de CSGO. BAN-urile ce vor fi date jucătorilor „toxici”, vor avea o şi mai mare greutate, căci cu siguranţă vom avea de a face cu un număr ceva mai restrâns de codaţi, iar fiecare BAN dat unui jucător, va avea la bază demo-ul filmat ce surprinde greşeala jucătorului „căzut în păcat”!
 
            Nu ne facem iluzii că vom scăpa definitiv de jucătorii „toxici”, însă atunci când într-o lună şi-un pic, se strâng peste 3000 de BAN-uri date, clar… avem o problemă! Sper doar ca această problemă să nu mai existe din momentul în care s-a făcut tranziţia către PRIME ONLY – 128 tick!

            Prin urmare, voi re-puncta ceea ce este mai important de reţinut din partea jucătorilor de CSGO, musafiri ai domeniului Avulon.ro:

  1. Jucătorii nu vor mai fi pedepsiţi decât cu „KICK” pentru schimbare de nume jucător (nume care face reclamă)… şi „SILANCE” pentru 30 de minute… (după caz, repetabil) sau pentru maxim 24 ore… şi doar pentru diverse apucături neortodoxe, deranj pe servere, muzică pusă aiurea, etc, sau înjurături neortodoxe. (Atenţie! – înjurături grosolane aduse altor jucători şi chiar pentru scăpări REPETATE, de genul „of”-urilor personale – exemplificare – „Băga-mi-aş… în ea bombă!”, etc)
  2. BAN vor primi doar jucătorii care sunt prinşi folosindu-se de coduri şi pentru înjurături adresate Staff-ului Avulon.ro!
  3. Helperi pot deveni orice jucători de CSGO, cu vârsta minimă de 15 ani, şi care au stat pe oricare server al comunitătţii Avulon.ro, un minim de 20 de ore jucate!
  4. În fiecare lună, pe toate serverele de joc CSGO ale Avulon.ro, vor avea loc diverse concursuri de CSGO, cu premii în VIP-uri, bani sau alte cadouri.
  5. Jucătorii de CSGO care se vor juca pe serverele domeniului Avulon.ro, între orele 22,00 – 07.00, vor avea acces gratuit la serviciile unui VIP automat!
  6. Pentru cumpărarea unui VIP, preţurile sunt afişate în magazinul site-ului Avulon.ro!

            Deocamdată, atât despre noutăţile legate de serverele domeniului Avulon.ro. Vă aşteptăm oricând să ne treceţi pragul şi să vă simţiţi în largul vostru. Nu veţi fi deranjaţi… risc chiar să pun 100 euro „la bătaie”, garantându-vă că vă veţi simţi confortabil, iar în caz de eventuale neclarităţi sau nemulţumiri, dorim doar să comunicaţi cu noi, pentru rezolvarea oricăror neânţelegeri.  

            Până la o nouă reântâlnire, vă urez tuturor jucătorilor de CSGO… atât din partea mea cât şi a membrilor Staff-ului Avulon.ro… „spor la fraguri”!    
Manager Avulon.ro
Julien Tănase
„HOMER”