Suntem in concediu… libere şi alte alea, până la sfârşitul lunii septembrie 2019!

Suntem in concediu… libere şi alte alea, până la sfârşitul lunii septembrie 2019!

659 views
5

Bine v-am regăsit, stimaţi jucători de CSGO!

             M-am gândit să pun pe fugă această postare, nu de alta dar ca să se ştie public, că dacă nu suntem de găsit… şi mă refer aici nu doar la mine ci şi la managerii de servere sau unii dintre adminii de joc, de pe domeniul Avulon.ro, e doar pentru faptul că ne-am luat permisiunea de a ne lua un scurt concediu, spun eu binemeritat, mai ales după organizarea cu brio a Concursului Naţional de CSGO pe echipe – 5 vs 5- intitulat „Ultimate Headshot”!              

            E drept că avem în faţă şi alte proiecte care aşteaptă implicarea noastră, însă despre aceste viitoare proiecte vă voi vorbi într-o postare viitoare.

            Deocamdată… ştirea principală a postării este acest scurt concediu pe care unii dintre noi ni l-am luat în luna septembrie, pe merit… cu specificaţia că la sfarsitul lunii septembrie… mai precis, în data de 29 septembrie orele 20,00… va avea loc pe TS, prima şedinţă a comunităţii Avulon.ro.

             În fotografia alăturată, regăsiţi numele câştigătorilor concursului de pe GO.avulon.ro… cel mai important concurs de pe serverele noastre de joc, avut loc în luna august-septembrie… cu specificaţia că premiile vor fi înmânate tuturor câştigătorilor, după revenirea din concediu.

            Mai precis… în luna octombrie 2019, vom da drumul la un nou concurs, atât pe GO cât şi pe serverele AWP şi Arena… identice ca premii puse în joc… şi tot în luna octombrie, câştigătorii concursului de pe GO… deja finalizat… vor intra în posesia premiilor câştigate!

 În calitate de pasionat jucător de CSGO, aflat în concediu, vă doresc tuturor jucătorilor de CSGO de pe serverele domeniului Avulon.ro, succes la fraguri!  

Manager Avulon.ro
Julien Tănase
„HOMER”